Přejít k hlavnímu obsahu

ERAISERS jsou zpět

17. 9. 2007 | 12:28 Counter Strike: Source
Možná si někteří z vás ještě vzpomenou na dobu, kdy  ERAISERS vládli česko-slovenské Counter Strike: Source scéně a následně se spojili s Counter Strike sekcí  DEFEATERS. V té době ERAISERS zanikli. Nyní se po 9-ti měsících vrací s úplně novou CS:S sekcí, kterou nebude mít na starosti nikdo jiný než Milan "DoctorZloun" Lupač. Mnoho lidem se tento krok nebude líbit, ale kdo jiný by měl mít právo na znovuobnovení klanu než sám zakladatel? 
Výchozí obrázek

Možná si někteří z vás ještě vzpomenou na dobu, kdy cze ERAISERS vládli česko-slovenské Counter Strike: Source scéně a následně se spojili s Counter Strike sekcí svk DEFEATERS. V té době ERAISERS zanikli.

Nyní se po 9-ti měsících vrací s úplně novou CS:S sekcí, kterou nebude mít na starosti nikdo jiný než Milan "DoctorZloun" Lupač. Mnoho lidem se tento krok nebude líbit, ale kdo jiný by měl mít právo na znovuobnovení klanu než sám zakladatel? 

Mezi pěticí hráčů, kteří budou reprezentovat barvy ERAISERS, se objevují jména Marian "aria" Kuštár, Miroslav "GomeZ" Pšenčík a Jozef "StealtH" Libant, hráči známí především díky působení ve slovenském týmu svk Pupkáči.pro. Trio hráčů doplňují David "WarDave" Sičák a Radek "tykva" Skopal z rozpadnuvších cze Who is?.

Sestava ERAISERS:
svk Jozef "StealtH" Libant
svk Marian "aria" Kuštár
svk Miroslav "GomeZ" Pšenčík
cze David "WarDave" Sičák
cze Radek "tykva" Skopal

V oficiálním prohlášení na webu ERAISERS stojí: "Stejně jako tenkrát jsem se rozhodl angažovat "nadějný tým", který doufám tomuto legendárnímu jménu nebude dělat ostudu. Mnoho lidem se tento krok nebude líbít a doufám v to, že to prežijí." Uvidíme jestli se klukům podaří alespoň z části napodobit bývalý tým.