Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo získá titul šampiona a milion dolarů? Semifinále Majoru startuje!

6. 11. 2021 | 08:58 Counter-Strike 2 Zajímavost
Poslední část PGL Major Stockholm 2021 míří do finiše. Pouze po třech hrách se dozvíme, kdo bude světovým šampionem. Výhra ve výši 1 milionu dolarů, spolu s titulem a slávou k tomu, je skutečně lákavá. Na váš oblíbený tým si můžete vsadit se sázkovou společností FORTUNA, která je oficiálním partnerem vysílání v Česku a na Slovensku.
Avicii Arena
Avicii Arena
Zdroj: Avicii Arena

Po vyčerpávajících Challeger a Legends fázích a vyrovnaných čtvrtfinálových zápasech se již zítra dozvíme, kdo se ze čtveřice nejlepších stane světovým šampionem v PGL Major Stockholm 2021. Na svého favorita si mohou vsadit všichni starší 18 let, díky FORTUNA, oficiálnímu partnerovi PGL v České a Slovenské republice. Jaké týmy budou moci zazářit?

Heroic – Momentální dánská jednička a tým, který během online éry vystoupal až na vrchol HLTV žebříku. Přesto, že byli mnohými před turnajem označovány za onlinery a ve skupinové fázi dokonce málem po dvou prohrách vypadli, si v semifinále v těsném souboji poradili s protivníky z Virtus.pro.

Proti

G2 – Francouzský tým měl neskutečnou offline prezentaci. Oproti Heroic jsou pro mnohé jasnými adepty na výhru, což podporuje i fakt, že ve Stockholmu zatím neprohráli. To se podvedlo také díky Nikolovi "NiKo" Kovačovi, který byl tahounem týmu v čtvrtfinále proti domácím NiP.

Gambit – Největší kometa letošního roku si hlavně na jaře a v létě připsala řadu velkých titulů. Teď je čeká ruské El Clasico ve formě souboje s NAVI, kteří je letos dokázali sesadit z pozice světové jedničky. Nadcházející oponent by tak měl dát mladíkům pořádně zabrat.

Proti

Natus Vincere NAVI vstoupili do turnaje jako jasný favorit. Nespočet titulů a zisk Intel Grand Slam pomohl tomuto ruskému celku dostat se až na pozici světové jedničky. Svůj podíl na tom má v současnosti nejlepší hráč CS:GO na světě s1mple, ale také mladičký b1t, který zažívá nováčkovskou sezonu snů. Podaří se ukrajinské organizaci napočtvrté získat vysněný titul?

Vítězný tým dostane z celkového prize poolu dvou milionů dolarů celou polovinu. Tým, který skončí na druhém místě si pak odnese „pouze" 300 000 a 140 000 pak dostane třetí a čtvrté místo. 

Vyhrát ale můžete i vy se sázkovou kanceláří FORTUNA, která je oficiálním partnerem vysílání v Česku a na Slovensku. Pomocí tohoto odkazu pak ke svému účtu dostanete kredit navíc. Krom PGL si můžete vsadit třeba na turnaje ESL a spoustu dalších. Finále PGL se koná ve Stockholmu v Avicii Arena, kde zápas bude sledovat více než 10 000 fanoušků živě. Navíc se jedná o první turnaj před živým publikem po roce a půl.

Aktualizované informace naleznete v našem Zápasovníku.

Štítky: PGL Major
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.