Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhodněte o nejlepší esportové události v The Game Awards

21. 11. 2021 | 10:00 Všechny hry Zajímavost
Každoročně pořádaná akce The Game Awards se znovu vrací. V celkem čtrnácti nominacích můžete rozhodnout o nejlepším příběhu, multiplayeru, či soundtracku. Svou část má také esport, kde se rozhoduje o nejlepší esportové hře, nejlepší události v esportu tohoto roku či o nejlepším kouči.
The Game Awards 2021
The Game Awards 2021
Zdroj: The Game Awards

The Game Awards 2021 jsou tady. Tak jako každý rok, i tento můžeme jako hráčská komunita zvolit ty nejlepší z nejlepších. Hlasovat lze nejen ve hře roku, nejlepší režii nebo nejlepším příběhu, ale i pro nejlepšího kouče, hráče, nebo událost. Poté, co bude hlasování ukončeno, 9. prosince dostaneme živé předání cen a odhalení nových her pro stávající i novou generaci konzolí. Akcí bude, jako každý rok, provázet moderátor Geoff Keighley z přímého přenosu z Los Angeles.

Za některé nominace můžeme zmínit například nejlepší esportovou událost, kdy lze volit z League of Legends Worlds, The International, PGL Major Stockholm, PUBG Mobile Global Championship a Valorant Champions Tour: Stage 2 Masters. Nabíhejte tak na stránky The Game Awards a hlasujte pro vaše oblíbence ve všech kategoriích.

Lístky na MČR
Zdroj: Gamespot
Štítky: The Game Awards
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.