Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect: Pokud Escape from Tarkov změní jednu věc, bude skvělou hrou

1. 1. 2022 | 09:00 Zajímavost
Escape from Tarkov je hrou více hráčů, která vyšla 4 roky nazpět. Vaším úkolem je zvyšovat svou úroveň a utkat se s ostatními hráči. Právě zvyšování úrovně je kritizovaným aspektem hry, protože musíte farmit, farmit a farmit. Jedním z hlasitých kritiků je i Dr Disrespect, herní vývojář a bývalý Twitch streamer.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube/DrDisrespect+Battlestate Games

Multiplayerová hra Escape from Tarkov v poslední době zase zažívá comeback. Střílečka od Battlestate Games má svou věrnou hráčskou základnu, noví hráči ale moc nepřicházejí. Pokud by všal vývojáři změnili pár věcí, hra by se mohla dostat na špici. Alespoň to si myslí Dr Disrespct, bývalý Twitch streamer a zakladatel Midnight Society.

Způsob, jakým byla hra vytvořena, je skvělý, mám ho rád, ale je zdlouhavý, což znamená, že musíte konstantně farmit a to je špatné pro popularitu.

Doc dále zmiňuje, že pokaždé, co se někdo pokouší nastoupit do jedoucího vlaku jménem Escape from Tarkov,  musí projít skrz velmi nudný gameplay. Postava ve hře je totiž vážně slabá a pomalá. V prvních pár levelech, než si nasbíráte, co potřebujete, se tak jedná o podprůměrný zážitek. 

Dr Disrespect
Dr Disrespect
: YouTube.com/Dr Disrespect

Pokud hru nehrajete 24 hodin denně, jste okamžitě v nevýhodě oproti protivníkům. Není to zábava a celý Escape from Tarkov na tom trpí. Dle Doca je jediné, co hra potřebuje, jedna pořádná změna. Samotný Doc má opravdu Tarkov rád a líbí se mu, změna by ale určitě potěšila nejen jeho. V začátcích ale ta nutnost farmení materiálů a levelů spoustu lidí odradí. Disrespect je známý tím, že pokud se mu nějaká hra nelíbí, okamžitě to svým fanouškům řekne. V minulosti se tak pod jeho palbu kritiky dostal například battle royale titul  Call of Duty: Warzone. Zkrátka, Doca není dobré si znepřátelit.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.