Přejít k hlavnímu obsahu

Drama ohledně šňupání koksu na streamu, kde je pravda?

19. 1. 2022 | 19:08 Lifestyle
Kokain je jednou z nejrozsáhlejších a nejpopulárnějších drog a není tak divu, že si svou cestu našel i do světa gamingu a streamerů. Jak jsme mohli už několikrát vidět, obvinění z braní drog dokáže pořádně zamávat s kariérou streamera. Jedna taková situace se stala nedávno i známé Pokimane, ta však jakoukoliv interakci s drogami odmítá.
Kokain je mezi osobnostmi velmi populární droga
Kokain je mezi osobnostmi velmi populární droga
Zdroj: Google

Aktuální kauzu odstartoval klip, který je staršího data  a není z něj jasné, co to streamerka vlastně "lajnovala". Video zveřejnil na svém Twitteru známý otevírač dramat Keemstar.  Streamerku za údajné užívání drog během streamu spousta lidí kritizuje, Pokimane však rázně odmítá jakoukoliv interakci s drogami.

Streamerka si musela dát pauzu, aby těmto směšným obviněním byla vůbec schopna čelit. Pro ni samotnou je nepřijatelné, aby se o ní něco takového říkalo, ať už na sociálních sítích či v reálném životě. Je také jasné, že pokud by streamerka dosahující takových čísel jako Pokimane ve skutečnosti užívala nelegální drogy pro rekreační účely během vysílání, Twitch by při vší pravděpodobnosti už dávno zakročil.

 

Opravdu nemůžu uvěřit, že to musím říct, ale ne, nešňupu koks ani žádné jiné drogy. Nikdy jsem ani nepila alkohol. V podmínkách Twitche stojí, že musíme respektovat všechny příslušné místní, národní a mezinárodní zákony. Jakýkoliv obsah nebo činnost představující, povzbuzující, nabízející nebo vyzývající k nezákonné činnosti je zakázána. Proto nehodlám tyto podmínky porušit ani teď, ani nikdy jindy.
uvedla Pokimane na svém streamu.

Pokimane má za sebou poslední dobou pár obdržených ran, ať už to byl syndrom vyhoření minulý rok v srpnu, nebo nedávný ban za porušení DMCA. Jistě si moc dobře uvědomuje, že další "rána" by její kariéře mohla pouze ublížit. Na rozdíl od spousty jiných streamerů si však Pokimane dává nepřetržitý pozor, aby podmínky Twitche jen tak neporušila. Ve svém prohlášení podotkla, že ani jednou nepožila alkohol a o tom také vypovídá její nulová účast na takzvaných drunk streamech.

Zdá se tedy, že jde jen o další vlnu zbytečné nenávisti vůči streamerce, kterou lidé chtějí kritizovat a pečlivě zkoumat každý její pohyb. Zatím se jim však podařilo jen znepříjemňovat jí život.

Pokimane čelí obvinění z braní cocainu na streamu
Štítky: Pokimane