Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS mají další výhru! Parádně otočili zápas proti Wisle Krakow

25. 1. 2022 | 17:50 Counter-Strike 2 Live coverage
Mezinárodní turnaj Malta Vibes Knockout Series #5 pokračuje svým dalším kolem. Ze čtyř českých a slovenských zástupců jsou ve hře už bohužel pouze SINNERS, kteří ale v minulosti ukázali, že mají na to bojovat v této turnajové sérii o nejvyšší příčky. I tentokrát se řadí mezi nejzvučnější jména.
SHOCK
SHOCK
Zdroj: PLAYzone / MČR

Knockout Series od Eden Esports má ve své historii hezkou stopu naší scény. Entropiq mají ve sbírce titul, SINNERS si jednou zahráli ve finále a vedle těchto jmen zde získali cenné výhry i zkušenosti také ENTERPRISE. Bohužel, jejich cesta v pátém turnaji Malta Vibes skončila již v prvním kole, stejně jako Dynamo Eclot. Náš další zástupce, Entropiq Prague, naopak zažil hezký začátek sezóny a prošel až do 3. kola. No a potom tu jsou opět SINNERS, kteří dostali pozvánku přímo do osmifinálového kola.

Hříšníci si právě v tomto turnaji odbyli premiéru s Davidem 'forsyy' Bílým, který velkou měrou dopomohl k vítězství nad ruským týmem 1shot. Posléze sice utržili porážku od SAW ve vedlejší soutěži Thunderpick Bitcoin Series, ale opět v Malta Vibes budou chtít opět najet na vítěznou vlnu. Jejich dalším soupeřem bude dnes odpoledne Wisla Krakow, podle HLTV žebříčku aktuálně nejlepší tým polské scény. Tenhle status Wisla navíc potvrdila v minulém kole, kde porazila konkurenční AGO. Půjde tak o těžký a důležitý duel.

Přehled všech CZ/SK zápasů:

Štítky: SINNERS, Malta Vibes
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.