Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE nestačili na Entropiq rozdílem třídy, následně padli i s týmem Finest

27. 1. 2022 | 13:50 Counter-Strike 2 Preview
Další den, další ostré zápasy. Kolotoč CS:GO se hned v lednu rozjel opravdu naplno a české i slovenské týmy jsou pravidelně u toho. Právě dnes čeká dvojí vystoupení ve dvou turnajích na ENTERPRISE, které navíc prověří i tým z nejlepší světové desítky. Půjde tak o skutečný šlágr!
ENTERPRISE Adejis
ENTERPRISE Adejis
Zdroj: PLAYzone / MČR

ENTERPRISE esports mají opravdu náročný začátek sezóny. Nejprve se museli popasovat s odchodem své největší hvězdy, Davida 'forsyy' Bílého, jehož nahradil Dominik 'NIO' Maxian. Hned po pár dnech tréninku vlétli s novou posilou do několika turnajů, konkrétně do čtyř různých, což je opravdu velká porce ostrých zápasů takto z úvodu roku. V Malta Vibes a Pinnacle Winter Series už vypadli, rozehranou partii však mají v Elisa Invitational Winter a vstup je nyní čeká do Thunderpick Bitcoin Series.

Zápasy v obou těchto turnajích jsou na programu právě dnes, ENTERPRISE tak může čekat až šest náročných map v řadě. Jako první vyzvou v druhém kole swissu Elisa Invitational Winter jednoho z největších favoritů a aktuální světovou devítku, českou organizaci Entropiq. Ta překvapivě před 10 dny nestačila na dánskou sestavu AGF Esport, která se nachází až ve 3. stovce HLTV žebříčku. ENTERPRISE naopak nestačili na jiný silný tým ECSTATIC, a bohužel měli v losu dalšího soupeře opět trochu smůly.

O pár hodin později pak na slovenský celek čeká první kolo turnaje Thunderpick Bitcoin Series. Úvodní zápas zde nevyšel SINNERS ani Patriku 'Zero' Žúdelovi a ENTERPRISE to nebudou mít o nic jednodušší. Postaví se totiž týmu Finest, jemuž před týdnem podlehli v zápase Pinnacle Winter Series. Tam se jim však podařilo uhrát jednu mapu, naděje na úspěch tak určitě existuje. Kdo by navíc netoužil po odplatě?

Harmonogram zápasů:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.