Přejít k hlavnímu obsahu

ERAISERS kompletní

2. 1. 2008 | 00:00 Counter Strike: Source
Jsou to dva dny, co jsme vás informovali o odchodu hráčů Jakuba "frost" Staňka a Ondřeje "bam" Leifera z týmu ERAISERS. V novince jste se navíc mohli dočíst spekulaci, kdo trojici zbývajících hráčů doplní.Doměnka redaktora Tomáše Jasného se nakonec vyplnila a do týmu doopravdy přichází duo Miroslav "Peacemaker" Král a Karel "elcarlos" Štencar z konkurenčních inteRaction. "Tyto hráče si vybral tým, tito hráči ve své kariéře uhráli skvělé výsledky a myslím si, že svými výkony do týmu zapadnou, další výhodou je nekonfliktnost obou hráčů což pomůže k dobré náladě v týmu, která je nezbytná pro další zdokonalování. Jestli to byl dobrý tah,či ne prověří čas, ale doufám že jsme nesáhli vedle ," hovoří o příchodu nových hráčů manažer Milan "DoctorZloun" Lupač. Jako cíle si vytyčil dostat tým v nejblišší době do popředí české scény a postupně se pokusit prorazit na té zahraniční. Zda se jim to podaří, ukáže jen čas.
Výchozí obrázek

Jsou to dva dny, co jsme vás informovali o odchodu hráčů Jakuba "frost" Staňka a Ondřeje "bam" Leifera z týmu ERAISERS. V novince jste se navíc mohli dočíst spekulaci, kdo trojici zbývajících hráčů doplní.

Doměnka redaktora Tomáše Jasného se nakonec vyplnila a do týmu doopravdy přichází duo Miroslav "Peacemaker" Král a Karel "elcarlos" Štencar z konkurenčních inteRaction. "Tyto hráče si vybral tým, tito hráči ve své kariéře uhráli skvělé výsledky a myslím si, že svými výkony do týmu zapadnou, další výhodou je nekonfliktnost obou hráčů což pomůže k dobré náladě v týmu, která je nezbytná pro další zdokonalování. Jestli to byl dobrý tah,či ne prověří čas, ale doufám že jsme nesáhli vedle ," hovoří o příchodu nových hráčů manažer Milan "DoctorZloun" Lupač. Jako cíle si vytyčil dostat tým v nejblišší době do popředí české scény a postupně se pokusit prorazit na té zahraniční. Zda se jim to podaří, ukáže jen čas.

Sestava ERAISERS pro rok 2oo8:
cze Adam "bazy" Kaplár
cze Dalibor "duke" Sláma
cze Jaroslav "Ice" Ferens
cze Miroslav "Peacemaker" Král
cze Karel "elcarlos" Štencar

Odchod dvou klíčových hráčů poznamenal tým inteRaction. Ti se připravovali na závěrečné UG LAN finále Creative CSS ligy konající se za necelé dva týdny, kam se společně probojovali, když jim jejich spoluhráči dnes oznámili odchod ke konkurenčním ERAISERS. "První informace se ke mně dostali někdy 29.12. Ale přímo od nich jsem to slyšel až dnes." Na otázku kdo by měl odcházející hráče nahradit, dále odpovídá sklesle Michal "Snakey" Májský. "Nemůžu nyní říct, že se budeme 100% snažit je nahradit. Jsme všichni otráveni vzniklou situací, xerovi se blíží maturita ... ale jo, zřejmě se pokusíme složit nějaký tým na UG lan finále, ale jestli budem pokračovat i po něm, to nevím ..." Jak sami vidíte, budoucnost CSS týmu inteRaction není vůbec jistá.

Momentální sestava inteRaction:
cze Adam "ev1LLL" Lamser
svk Martin "XeRo" Csontoš
svk Michal "robutek" Csontoš
cze Michal "Snakey" Májský
cze Rostislav "bclkostra" Matějka (manažer)