Přejít k hlavnímu obsahu

IEM: Kdo zamíří do semifinále a kdo naopak domů? Sledujte poslední den skupinové části

20. 2. 2022 | 11:50 Counter-Strike 2 Turnaj
Po čtyřech dnech se konečně dozvíme složení play-off ve Spodek Aréně. O zbývající dvě místa zabojuje ještě šest týmů, zároveň se dosud neporažené týmy utkají o to, kdo nastoupí rovnou do semifinále.
Spodek Aréna
Spodek Aréna
Zdroj: PLAYzone; Milan Dobeš

V sobotu se s IEM Katowice rozloučilo hned několik velkých jmen, mezi které patří třeba Vitality, Liquid, ale také David "frozen" Čerňanský a jeho MOUZ. Teď však přichází neděle, kdy se vše vyjasní a dozvíme se přesné složení play-off. A my budeme u toho.

Den odstartuje skupina B, ve které zbývají čtyři týmy v boji o jedno postupové místo. Ve 12:30 tak na našem streamu uvidíte duel mezi fnatic a Astralis, zároveň s ním se utkají G2 a FURIA. Vítězové těchto duelů se poté utkají o postup do play-off v 19:30.

V 16:00 se rozsekne pořadí skupiny A. O přímý postup do semifinále se střetnou dosud neporažené týmy Heroic a Virtus.pro. O třetí postupové místo se ve stejný čas utkají NiP a Gambit. Ti už se na turnaji jednou střetli, přičemž z těsného duelu vzešli vítězně Švédové.

A nejen neděli, ale i celou skupinovou fázi završí v 19:30 rozhodující boje ve skupině B. Na našem streamu můžete sledovat divácky atraktivní duel mezi NAVI a FaZe o postup do semifinále. Ve stejný čas se střetnou o postup také vítězové zmiňovaných raních zápasů.

Dnešní rozpis zápasů na streamu:

Nezapomeňte, že sledováním našeho Twitche se můžete zapojit do dvou parádních soutěží. Díky Tipsportu mohou diváci starší 18 let vyhrát Nety, tedy měnu pro sázení na této platformě. Vedle toho máme na našem kanále během turnaje zpřístupněné FACEIT dropy, které vás mohou dovést k hezkým cenám.

Štítky: IEM Katowice
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.