Přejít k hlavnímu obsahu

Přemožitelka Petry Kvitové se připojuje k Fortnite jako nejnovější skin série Icon

2. 3. 2022 | 15:22 Fortnite Zajímavost
Japonská tenisová profesionálka, módní návrhářka a velký fanoušek Overwatch, Naomi Osaka se oficiálně připojuje k Fortnite Icon Series. V českých sportovních kruzích je dobře známá jako přemožitelka Petry Kvitové ve finále Australian Open v roce 2019.
Naomi Osaka
Naomi Osaka
Zdroj: Epic Games

Osaka tak rozšiřuje řady spolu s dalšími celebritami a sportovci, jako je Lebron James, Neymar Jr., R&B duo Silk Sonic nebo několika verzemi Toma Hollanda. Epic Games slaví přidáním dvěma nových skinů, nových kosmetických předmětů a turnajem nazvaným „Naomi Osaka Cup“.

Cesta Osaky ke slávě odstartovala v roce 2013, kdy začala profesionálně reprezentovat svou rodnou zemi, Japonsko, a získávat různá ocenění. V roce 2018 porazila ve finále US Open legendární Serenu Williamsovou a později vyhrála Australian Open, což jí upevnilo místo tenistky číslo jedna, poprvé mezi všemi Asiaty.
 

Naomi Osaka přichází se dvěma novými outfity, z nichž oba mají alternativní styly, které mírně mění její vzhled. Kosmetika Osaky zahrnuje krumpáč Royal Racket a funguje také jako batoh, když jej nepoužíváte. Osaka také dostane padák Queen's Cloudcarriage. K druhému skinu Dark Priestess dostanete krumpáč Portalforger Paddle a padák Cursed Hazeboard, který vypadá jako tmavší verze kluzáku Cloudcarriage. Oba skiny přicházejí s alternativními styly, které mění barevné uspořádání vlasů a oblečení. Nakonec Osaka také získává emote Serve Stance.

Naomi Osaka cup
Naomi Osaka cup
Zdroj: Epic Games

Nebyla by to spolupráce Fortnite bez nějakého malého turnaje. 2. března tak můžete soutěžit v Naomi Osaka Cup. Soutěží se o šanci získat dříve a zdarma oblečení Naomi Osaka. Pro prvních 2 500 pozic na evropském serveru je připraveno oblečení Dark Priestess Naomi, Royale Racket Pickaxe/Back Bling a Portalforger krumpáč/batoh. Již tradičně je možnost za osm bodů, takže téměř jen za účast při schovávání se vv keři, odemknout sprej Forbidden Ace.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.