Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness rozšiřují své řady o loňského účastníka MČR

5. 3. 2022 | 08:00 Hearthstone Přestup
eEriness se chtějí i nadále angažovat na poli Hearthstone a pro novou sezónu vítají zajímavou posilou. Angažováním bývalého hráče NecroRaisers připomněli, že Hearthstone je pro ně stále "srdcovkou, kterou chtějí nadále podporovat".
Tuning
Tuning
Zdroj: Facebook eEriness

Jan "tuning" Trpišovský na začátku tohoto roku oznámil odchod z týmu NecroRaisers, který – stejně jako jiné české i zahraniční týmy – oznámil ukončení podpory pro Hearthstone sekci.

Největší úspěchem Tuninga na poli v Hearthstone je beze sporu dělené 5. místo z loňského MČR, kde i přes svoji pozici méně známého hráče předváděl skvělé výkony, které ho dovedly skoro až k medailovému umístění. Samotná účast totiž byla jedním z velkých překvapení vrcholu sezóny. Díky jeho pravidelným účastem na domácích turnajích se však už dá považovat mezi stálice české esportové scény.

Dle jeho slov se vedle pokračování snahy na domácím poli bude Tuning soustředit i na zahraničí. Jako většina hráčů, také on by se rád kvalifikoval na prestižní turnaj Masters Tour. Po zhruba dvouměsíčním období bez angažmá navíc bude podporován tradiční organizací, která už na svém kontě jeden MČR titul má.

Aktuální sestava HS sekce týmu eEriness:

 Česká republika Jakub "Bende" Daňsa
 Česká republika Miroslav "MirdaZi" Doubek
 Česká republika Šimon "Sajmonak" Remeš
 Česká republika Martin "Zukys" Rücker 
 Česká republika Jan "tuning" Trpišovský

Štítky: eEriness
Hře Hearthstone se věnuji od roku 2015, od roku 2020 poté více kompetitivněji. V říjnu 2021 jsem začal psát články pro PLAYzone, kromě samotného hraní mě totiž zajímá sledování české i světové HS scény.