Přejít k hlavnímu obsahu

5 důvodů, proč jet na finále Tipsport CS:GO do Bratislavy. Moderní aréna či milionový prize pool

15. 3. 2022 | 21:30 Counter-Strike 2 Turnaj
Jeden z největších turnajů historie česko-slovenského esportu se blíží. Bratislavská NTC aréna bude svědkem parádních bojů (nejen) tuzemské CS:GO špičky. Důvodů, proč se s námi zúčastnit Tipsport CS:GO Bratislava, je slušná řádka. Tady je pět nejlepších.
NTC aréna, dějiště Tipsport CS:GO Bratislava
NTC aréna, dějiště Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: NTC aréna

1) Největší slovenský esportový turnaj historie

Nikdy v historii se na Slovensku nekonal turnaj podobného rázu. Obří aréna plná fanoušků, kteří ženou své esportové favority za vítězstvím. Na stage pak ti nejlepší hráči českého a slovenského Counter-Striku, kteří si to mezi sebou rozdají o 1 000 000 Kč. Vítěz bere rovnou půl míče.

2) Účast zahraničních celků

Poprvé se na MČR ukáží mezinárodní mančafty z evropské scény. Česká a slovenská elita tak bude moci porovnat síly s týmy, které na tuzemských LAN ještě nepotkala. Konkrétní organizace představíme v nejbližší době. Rozhodně se máte na co těšit!

3) První event MČR na Slovensku

Když mluvíme v našich končinách o esportu, vždy je řeč jak o Česku, tak o Slovensku. Tipsport CS:GO Bratislava bude premiérovým turnajem MČR Tour, který se odehraje na území Slovenska. V historii MČR najdeme nespočet slovenských vítězů. Bude mít bratislavská soutěž domácího šampiona?

Extatus vyhráli v roce 2019
Extatus vyhráli v roce 2019
: PLAYzone

4) Parádní prostory NTC arény

Imagine Dragons, Davis Cup a nyní Tipsport CS:GO. NTC aréna hostí ty největší sportovní a kulturní akce. Konečně přišel na řadu také esport. Až 2 000 diváků bude moci fandit na místě svým favoritům v boji o 1 000 000 Kč. U toho nemůžeš chybět!

5) Letošní úvodní měření sil česko-slovenské špičky

Na Tipsport CS:GO Bratislava nebudou chybět nejlepší celky Česka a Slovenska. SINNERS i ENTERPRISE už mají svůj spot jistý. V uzavřené kvalifikaci pak čekají eSuba, Entropiq Prague či Sampi.Tipsport. Jak se povede SINNERS bez Tomáše „oskar“ Šťastného? A co ENTERPRISE bez hvězdy Davida „forsyy“ Bílého, který nově obléká dres SINNERS?

SINNERS slaví vítězství v roce 2021
SINNERS slaví vítězství v roce 2021
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).