Přejít k hlavnímu obsahu

Paralyzovaný streamer získal rank Diamond, to vše bez rukou, hrál pouze ústy

17. 3. 2022 | 19:10 Apex Legends Zajímavost
Hráči mají občas problém dostat se i přes nejnižší divizi ve hře. Paralyzovaný streamer s přezdívkou RockyNoHands to dokázal a dostal se dokonce do Diamondu, třetí nejvyšší divize v Apex Legends. A nepotřeboval pro to hnout ani prstem.
Paralyzovaný hráč a streamer
Paralyzovaný hráč a streamer
Zdroj: Twitch.tv/rockynohands

Na poli battle royale her existuje spousta titulů. Mezi ty nejznámější patří Call of Duty: Warzone, Fortnite a Apex Legends. Pokud je pro vás klasický Apex Legends jednoduchý, jako jediný ze tří vyjmenovaných her nabízí hodnocený režim. Stejně jako v League of Legends se tak můžete vytahovat se svou divizí. Ta nejvyšší je v Apexu Predator, za dobrého hráče se ale můžete považovat už v Diamondu.

Neskutečný výkon předvedl hráč s přezdívkou RockyNoHands. Ten se dostal právě do divize Diamond. Mohlo by se zdát, že se nejedná o zas tak skvělý výkon, Rocky to ale ještě povýšil. Od nějaké doby je totiž kvůli nehodě od hlavy až k patě a jediné, co může ovládat, jsou ústa, díky kterým se do Diamondu dokázal dostat.

Divize Diamond v Apex Legends
Divize Diamond v Apex Legends
Zdroj: Respawn Entertaiment

Hráč dokonce drží dva světové rekordy. Jedná se tak o další věc, kterou si může odškrtnout z listu věcí, kterých chce v životě dosáhnout. Dalším cílem je pochopitelně dostat se ještě výše, a to do Masteru či dokonce na Predatora. Uvidíme tak, jak se mu povede. Odvážnému štěstí přeje.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Apex Legends
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.