Přejít k hlavnímu obsahu

Spekulace potvrzeny. Dark Tigers vítají budoucí 14letou hvězdu i profíka ze Sampi

5. 4. 2022 | 18:03 Counter-Strike 2 Přestup
Další přestup na domácí scéně je oficiální. Dark Tigers avizovali změny po neúspěchu v kvalifikaci na Tipsport CS:GO Bratislava a dnes tygří smečka přivítala dva nové přírůstky. Tyto akvizice již byly nějakou dobu teasovány a vše se nyní pouze potvrdilo.
PR & Rutk0
PR & Rutk0
Zdroj: Dark Tigers

Organizace Dark Tigers už několikátým rokem nechybí mezi širší domácí špičkou. Po neúspěšném závěru loňské sezóny se čekala velká přestavba kádru, to se však nestalo a jádro zůstalo pospolu, jen se dvěma novými tvářemi. Jedna ze dvou nejnovějších posil se ale příliš dlouho v týmu neohřála. Jednou z příčin byl neúspěch v kvalifikačním cyklu na Tipsport CS:GO Bratislava, kde tým neprošel ani otevřeným sítem.

Už na konci března jsme vás prostřednictvím reportu portálu Eplayer informovali o dvou chystaných změnách. Na odchodu bylo duo Patrik „outex“ Tomko a Ondřej „dr3wii“ Vítek, tento krok byl potvrzen právě dnes. S tradičním celkem a CS:GO sekcí se tak mimo jiné loučí jeho nejdéle sloužící hráč.

Do blížící se Sazka eLEAGUE vlétnou tygři s mladou krví, jak se sluší a patří. Jejich řady totiž rozšiřuje teprve čtrnáctiletý střelec Oldřich „PR“ Nový. Toho již nedávno vychvaloval Rudolf „Rutk0“ Kovalčik, hráč stále ještě pod smlouvou v Sampi.Tipsport, který do Dark Tigers míří spolu s ním, přesněji řečeno na hostování. Oba hráči od začátku sezóny reprezentovali GLORE a nyní míří opět o stupeň výše, mezi domácí elitu.

„Výsledky zo začiatku roka nám signalizovali, že pravdepodobne bude potrebná minimálne jedna zmena v tíme. Po odchode outexa sa odštartoval kolotoč, ktorý nás prinútil až k dvom zmenám. Verím v potenciál tohto tímu a dúfam, že na konci sezóny si budeme môcť povedať, že to malo význam,“ komentuje oznámení změny CEO Dark Tigers, Branislav Kovačovic. Ten se o týmu již rozpovídal, když byly posily „leaknuty“ ve videu k Sazka eLEAGUE.

Nová sestava Dark Tigers:

 Slovensko Ľuboš „HenkkyG“ Ilko
 Slovensko Martin „creze“ Bagala
 Česká republika Michal „majky“ Švancara
 Slovensko Rudolf „Rutk0“ Kovalčik
 Česká republika Oldřich „PR“ Nový

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.