Přejít k hlavnímu obsahu

Tomu říkáme pořádná klika! Hráč přežil ránu zbloudilou střelou do hlavy díky Razer headsetu

6. 4. 2022 | 10:31 Lifestyle
Občas slyšíme příběhy, u nichž zapochybujeme, zda se skutečně staly, neboť jsou velice nepravděpodobné. Neuvěřitelnou dávku štěstí měl hráč, kterému život doslova zachránilo to, že měl na hlavě headset. Jinak by ho byla zasáhla zbloudilá střela, jež k němu vletěla skrze okno, a jistě by měla nedozírné následky. Hráč se o svůj příběh, z něhož mrazí, podělil na Redditu.
Tomu říkáme pořádná klika! Hráč přežil ránu zbloudilou střelou do hlavy díky Razer headsetu
Tomu říkáme pořádná klika! Hráč přežil ránu zbloudilou střelou do hlavy díky Razer headsetu
Zdroj: Razer/Enough_dance_956 via Reddit

„Snažím se kontaktovat někoho z Razeru, abych jim poděkoval z hloubi svého srdce. Ve středu ráno v půl 11 zbloudilá střela proletěla mým oknem a zasáhla Razer sluchátka, které jsem měl právě na hlavě. Kdyby nešlo o tak kvalitní sluchátka, byl by ze mě mrtvý 18letý kluk. Neumím si ani představit všechnu bolest, již by to přineslo mé rodině a přátelům,“ popsal situaci neuvěřitelný šťastlivec s přezdívkou Enough_Dance_956 z města Torrance v Kalifornii. Svá slova  doložil fotografií headsetu (konkrétně modelu Kraken), který vypadá, že už zažil i lepší časy. 

Jelikož příspěvek byl zveřejněn 1. dubna, někteří pochybovali, zda nejde pouze o nějaký žertík. Hráč se následně podělil ještě o fotografie střely, škod, které napáchala, a okno, jímž prošla. Střela do pokoje vletěla právě oknem a odrazila se od stěny, kde ji po incidentu nalezl na posteli a vše nahlásil na policii. Policisté si pro ni přijeli a případ se vyšetřuje. 

Hráč byl ve své snaze nakonec úspěšný. Zakladatel a generální ředitel Min Liang-Tan dokonce napsal komentář: „Wow, to je šílené. Jsem rád, že jsi v pořádku!“ Mluvčí společnosti Razeru pro server PC Gamer potvrdil, že nejde o vtip ze strany společnosti, že se obrátili na oběť incidentu s nabídkou náhrady headsetu a přáním, ať se má dobře. Jeden se nemůže moc divit, například v roce 2016 dokázal Razer se svým nápadem na toaster vyvolat pořádnou pozornost

Mladík tak vyvázl nezraněný, jen s bolestí hlavy. S rodinou nyní uvažuje o tom, že se přestěhují, dle jeho slov by se mu líbilo mít pokoj ve sklepě. Tak jako tak se jedná o zajímavý příběh, kdy měl hráč neskutečné štěstí. Podobně tomu bylo třeba i v případě hráče, jemuž pro změnu život zachránil balíček karet ze Zaklínače.  

Zdroj: GamingBible
Štítky: razer, kulka