Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme první evoluci loga v historii PLAYzone

14. 4. 2022 | 00:25 PLAYzone
Esportově zaměřený portál PLAYzone.cz byl spuštěn 9. září 2009 jako následovník oblíbeného serveru United-Games.cz. V posledních dvou letech spatřily světlo světa dvě verze webové vertikály. Další v řadě je samotné logo pro celou herní agenturu PLAYzone.
PLAYzone.cz
PLAYzone.cz
Zdroj: PLAYzone.cz

Již před spuštěním nejnovější verze webu, na které stále pracujeme a postupně vylepšujeme funkce i design, jsme rovněž začali pracovat s možností evoluce loga PLAYzone. Jeho původní podoba byla nadčasová, v dřívějších letech si prošla pouze drobnými změnami. Rok 2022 ale vyžaduje nové standardy.

Možností bylo několik. Lehké úpravy, větší změny, nebo úplná novota. Místo radikálních proměn jsme se však rozhodli zůstat věrni tomu, co znají fanoušci česko-slovenského esportu více než dvanáct let.

Nové logo PLAYzone získává svojí modernizací nové možnosti pro kreativní využití ve všech směrech. Logo s ikonickým kolečkem uvidíte u všech titulovaných projektů agentury PLAYzone.

Evoluce: sjednocení projektů pod brand PLAYzone
Evoluce: sjednocení projektů pod brand PLAYzone
Zdroj: PLAYzone

Nadále zůstáváme u tradiční červené barvy, která je s agenturou PLAYzone  historicky spojena. Zároveň ale pamatujeme na různá využití loga a kombinace při současných grafických trendech.

Největší změnou je sjednocení brandingu projektů PLAYzone skrz dvojtečku, která odkazuje na sportovní skóre.

Ve svém logu ho ponese také Vodafone PLAYzone Arena, která se veřejnosti otevře již v pondělí 25. dubna.

Nové PLAYzone logo
Logo PLAYzone
Štítky: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.