Přejít k hlavnímu obsahu

Party při každém zabití nepřítele! Patnáctiletý hráč slaví ve velkém stylu

17. 4. 2022 | 08:00 Lifestyle
Když se nám při hře podaří úspěšně zabít či porazit nepřítele, každý z toho máme aspoň trochu radost. Německý streamer, jemuž je pouhých 15 let, ovšem tuto radost povýšil na vyšší úroveň tím, že při každém úspěšném killu má malou párty, a to včetně hlasité hudby, ohně a světelných efektů.
To je ale radost! Patnáctiletý streamer má při každém killu má párty se vším všudy
To je ale radost! Patnáctiletý streamer má při každém killu má párty se vším všudy
Zdroj: Twitch Crossmauz

Německý streamer s přezdívkou Crossmauz má svůj set up pořádně vymazlený, může díky němu snadno ovládat pyrotechniku, laserová světla, taneční muziku i mnoho dalšího. Většinou streamuje oslavy, občas ale hraje i Call of Duty: Modern Warfare a úspěšná zabití řádně oslavuje. Těžko říct, co na hlasitou hudbu během noci říkají jeho rodiče nebo sousedi, ale zatím jsme se nikde nedočetli, že by na něj někdo muže zákona přivolal. Crossmauz tak možná má buďto velmi tolerantní sousedy nebo investoval do protizvukových vylepšení.  

Streamer si tak každý kill skutečně užívá, pohybuje se do rytmu rychlé taneční hudby, zpívá a podporuje své diváky, aby se taky zapojili. To můžou díky chatu, zaslané emoty se objeví na obrazovce, jako kdyby také tančily.

Způsobem, jakým při hraní slaví, se streamer dostal do povědomí komunity, jeho fanouškovská základna se tak rychle rozrostla. Ještě koncem března měl necelých 40 tisíc followerů, nyní jich je již přes 175 tisíc. Některým možná jeho malé párty mohou přijít už trochu moc, na druhou stranu proč ne, rozhodně se jedná o něco unikátního. Na malou ukázku se můžete podívat v následujícím klipu. 

Zdroj: FragHero
Štítky: stream, streamer, party