Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer hraje Elden Ring na ovladači vzhůru nohama a je v tom zatraceně dobrý!

24. 4. 2022 | 18:08 Lifestyle
Kreativitě a šikovnosti hráčů a streamerů se meze nekladou. Přesto hráč, který dokáže bez problémů plynule hrát vzhůru nohama, může překvapit i ty, kdo si myslí, že už viděli všechno.
Streamer hraje Elden Ring na ovladači vzhůru nohama a je v tom zatraceně dobrý!
Streamer hraje Elden Ring na ovladači vzhůru nohama a je v tom zatraceně dobrý!
Zdroj: Roopz / Twitch / Nintendo

O nadaných a šikovných hráčích už jsme na PLAYzone v minulosti psali, například o hráči, jenž dokáže přesně zaměřovat nepřátele za pomocí hudebního nástroje. Dalšího zase napadlo vytvořit herní ovladač z obyčejné bagety. Ještě více občas překvapí handicapovaní, navzdory svým omezením se nevzdávají a perou se s překážkami, aby mohli plnit svoje sny. Jeden takový hravě poráží bosse v Elden Ring a ovladač ovládá za pomocí své brady

A pak tu máme dnešního streamera s pžezdívkou Roopz, ten k hraní používá ovladač, který je vzhůru nohama. Roopz neměl v úmyslu naučit se hrát s ovladačem, který drží nesprávně, zkrátka ho tak vždycky držel. Jediná věc „bránící“ mu v tom, aby se ho naučil ovládat „správně“, je ta, že k tomu zkrátka nevidí důvod. Je natolik zvyklý hrát tímto způsobem, že otočit to by pro něj bylo mnohem těžší. Záběr jeho her je poměrně široký, věnuje se bojovým hrám, first-person střílečkám i záludným FromSoftware hrám. Když hraje, má tak tlačítka tam, kde by být neměla - vlevo a vpravo, nahoru i dolů tak má po celou dobu hraní otočené. A co teprve části, které nejsou na „hlavní“ části ovladače!  Možná to není snadné, hlavní ale je, jestli ho hraní baví. Na ukázku se můžete podívat ve videu níže.

Zdroj: GamingBible