Přejít k hlavnímu obsahu

Nechat chat pojmenovat kočku? Špatný nápad, míní Ludwig

20. 5. 2022 | 08:20 YouTube
Chcete vědět, jak problematické může být pojmenování kočky? Streamer Ludwig to se svým chatem ukázal. Neshodli se ani po několika hodinách.
Streamer Ludwig
Streamer Ludwig
Zdroj: Youtube.com/Ludwig

Diváci sledují spousty podivných věcí. Na Twitchi to je předčítání z knihy, na YouTube třeba takový MrBeast a jeho stále šílenější videa. Nedílnou součástí živých vysílání na YouTube je bývalý Twitch streamer Ludwig, který se na YouTube přesunul před půl rokem a od té doby na svém kanále dlouho streamuje. Jak se ale i tento tvůrce nedávno přesvědčil, jeho diváci z chatu nejsou jen dobráci od kosti.

Ludwig si totiž pořídil novou kočku a svůj chat nechal, aby jí pojmenoval. Aby vše bylo fér, jména pro svou kočku losoval za pomocí hry marbles. Nakonec turnaj vyhrálo jméno „Cracker“, čehož samotný Ludwig po chvíli litoval. Cracker totiž v angličtině na Twitchi vzbuzuje kontroverze, zvláště potom, co streameři jako Bruce Ray a Froste dostali ban za „rasistický podtext“.

Protože další ban určitě riskovat nechce, uspořádal hlasování mezi jmény Cracker a Coots. Druhé jmenované těsně vyhrálo a streamer byl nařknut z podvodu s tím, že jasně měl vyhrát Cracker. Protože chce být 100% transparentní, nechal nakonec rozhodnout samotnou kočku, která svou packou ukázala na jméno Cracker, což Ludwig vtipně okomentoval.

Tahle kočka je problémem. Pro mě, pro společnost,
řekl Ludwig na svém streamu.

Ludwig tedy zavolal své kamarádce a kolegyni QTCinderella, které se zeptal na její názor. Ta odpověděla, že jméno se jí nelíbí, ale ne proto, že je problematické, ale proto, že je podle ní úplně pitomé. Ludwig tak nakonec stream ukončil, viditelně vyčerpaný. Odešel a nechal na scéně kočku, dávající si šlofíka, s textem „Rozlučte se s Cootsem a Crackerem“.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Ludwig, Youtube
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.