Přejít k hlavnímu obsahu

Nejodebíranější streamer, nejdelší subathon. Jak to vloni vypadalo na Twitchi?

1. 1. 2022 | 12:12 Twitch
Tvůrci čehokoliv se předhánějí prakticky ve všem a na Twitchi to platí dvojnásob. Kdo udělá tenhle obsah lépe, rychleji, kvalitněji. Ego si tvůrci obsahu mohou honit i například na počtu odběratelů nebo kdo streamoval déle. Právě na takové statistiky se podíváme.
Ludwig Arsen
Ludwig Arsen
Zdroj: Twitch.com/Ludwig

Pro Twitch a jeho tvůrce se jistě jednalo o skvělý rok. Dočkali jsme se hned několika charitativních streamů a streameři doslova bořili rekordy. Pojďme se tedy podívat na to, kdo v jakých věcech kraloval svým kolegům.

Nejvíce odběratelů na Twitchi

První místo v kolonce „nejodebíranější tvůrce na platformě" pochopitelně náleží Ludwigovi Arsenovi, který překonal hranici 100 000 aktivních předplatitelů a v tento moment dosáhl na 283 066 předplatitelů za rok 2021  Na druhém místě se objevil Fortnite streamer Ninja s 269 154, poté Geekandsundry (55 349) a Tyler1 (36 666), všichni za rok 2018.

Ludwig Arsen
Ludwig Arsen
Zdroj: Twitch

Nejdéle trvající subathon na Twitchi

Subathon je označení vyjadřující stream, který se s každým předplatitelem na Twitchi prodlužuje o určitý čas. Rekord momentálně drží GhostInTheMachine se 76 dny v kuse. Za ním na druhém místě nalezneme streamerku Athenu, která byla live 47 dní. PappiEric, který streamoval o dva dny méně než Athena, obdržel pomyslnou bronzovou medaili. Z našich luhů a hájů na zajímavé číslo dosáhl i spajKK, který streamoval 7 dnů v kuse.

GhostInTheMachine
GhostInTheMachine
Zdroj: Twitch

Subathony jsou pěkné, jen co je pravda, ale říkali jste si někdy, kdo v roce 2021 streamoval nejdéle? Rekord drží Twitch streamer GPHustia s 465 dny. Jedná se o nejdelší stream, který byl kdy vysílaný sólo streamerem.

GPHustia
GPHustia
Zdroj: Twitch

Podívali jsme se tak na šílené rekordy, které v průběhu nejen uplynulého roku streameři na Twitchi překonali. Kdoví, co příští rok přinese. Všem tvůrcům obsahu v příštím roce přejeme ještě více odběratelů a sledujících!

Štítky: Ludwig, subathon, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.