Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG do fnatic? Jak by mohla vypadat nová sestava slavné organizace?

26. 5. 2022 | 15:10 Counter-Strike 2 Spekulace
Velký přestup začíná nabírat reálných rozměrů. O odchodu Adama „NEOFRAG“ Zouhara do špičkového týmu se píše i ve světě, kde se skloňují podobná jména, o kterých jsme vás informovali před několika dny. Jeden velký celek chystá novou tvář a NEOFRAG by měl být její klíčovou součástí.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Od odhalení nového angažmá nejlepšího českého hráče Adama „NEOFRAG“ Zouhara nás může dělit už jen pár dní. Dnes ho ještě uvidíme v barvách SINNERS, mnoho dalších zápasů jej však nečeká. V červnu by se měl už naplno hlásit v novém angažmá. Tipsport CS:GO Online tak rázem dává větší šanci konkurentům.

Od počátku všech spekulací se nejvíce hovoří o fnatic a OG, jakožto nejpravděpodobnějších destinacích, kam by NEOFRAG mohl zamířit. Obě tyto informace na svém Twitteru potvrdil i ruský insider OverDrive.

Ve spojitosti s přestavbou kádru uvažuje legendární organizace vedle NEOFRAGa také o dvou posilách z Dánska. Pohádková tažení Copenhagen Flames jsou tak zřejmě u konce. Aktuálně však není známo, jestli jsou jednání stále v pohybu, jestli existují i jiné alternativy, nebo už se čeká pouze na oficiální oznámení.

Novým sniperem fnatic by se podle aktuálních informací měl stát Nico „nicoodoz“ Tamjidi. Spolu s ním by měl přijít Rasmus „HooXi“ Nielsen nebo Fredrik „roeJ“ Jørgensen, přičemž první jmenovaný dává smysl především díky tomu, že by jako čistokrevný kapitán převzal chybějící roli in-game leadera.

V případě OG se skloňuje více jmen. Ti mají také mnohem více času na rozhodování, vzhledem k tomu, že je další turnaj čeká až za několik týdnů, zatímco fnatic mají místenku na Pinnacle Cup Championship v první polovině června. Pokud je přestup NEOFRAGa hotovou věcí, i tohle směřuje k přesunu do fnatic.

Co byste řekli na tohle složení týmu?

 Švédsko Freddy „KRIMZ“ Johansson
 Velká Británie William „mezii“ Merriman
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar
 Dánsko Nico „nicoodoz“ Tamjidi
 Dánsko Rasmus „HooXi“ Nielsen

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.