Přejít k hlavnímu obsahu

Je nejsledovanějším streamerem v květnu. Gaulese sledovalo až 700 tisíc diváků

4. 6. 2022 | 16:00 Counter-Strike 2 Twitch
Na Twitchi se každý měsíc soutěží o pozici nejsledovanějšího streamera platformy. Vítězství si pro sebe pravidelně ukusoval xQc. Se CS:GO Majorem, který proběhl v květnu, ale bylo vše jinak a prvenství urval brazilský Gaules.
Gaules
Gaules
Zdroj: Twitch.tv/Gaules

Twitch ukázal již tradičně nová data za uplynulý měsíc. Protože začal červen, dočkali jsme se dalších dat. Nejzajímavější je sesazení streamera Felixe „xQc“ Lengyela z trůnu nejsledovanějšího streamera. Na jeho místě ho nahradil brazilský CS:GO komentátor a bývalý hráč i trenér s přezdívkou Gaules.

Gaules se na Twitchi věnuje hlavně Counter-Striku a každoročně zaznamenává obrovská čísla, hlavně v době konání Majorů. V roce 2021 Felixe sesadil právě Gaules, kterému Major ve švédském Stockholmu přinesl pořádnou dávku diváků. Sladkého vítězství se osobnost brazilského CS:GO dočkala i tento rok, kdy streamovala letošní Major. Tam vyhráli FaZe. V jeden moment sledovalo Gaulese přes 700 000 diváků.

Celkově u něj na kanále diváci strávili 29 milionů hodin. Konkurence v podobě xQc tu sice byla, ale oblíbený streamer dosáhl „jen“ na 24,4 milionů.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, gaules, xQc
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.