Přejít k hlavnímu obsahu

Další kvalifikace Samsung MČR v Brawl Stars je za námi. Osmička postupujících si to rozdá ve finále série

10. 6. 2022 | 16:13 Brawl Stars Turnaj
Včerejším dnem skončily kvalifikace druhé série Samsung MČR ve hře Brawl Stars. Do nadcházejícího finále turnajové série tak postupuje celkem 8 týmů, které se spolu již toto pondělí utkají o postup do srpnového grandfinále.
Samsung MČR Brawl Stars
Samsung MČR Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Aktuální sezóna Samsung MČR v titulu Brawl Stars míří ke konci druhé turnajové série. V první kvalifikaci jsme byli svědky těsných soubojů a ve finále také zasloužené odvety Sampi.Tipsport a Hi, kdy druzí jmenovaní rozdrtili Sampi 2:0. Díky tomu odešli z kvalifikace s prvním místem. V druhé kvalifikaci, která se konala 9. června, předvedly týmy stejně skvělé výkony. První místo si pro sebe vybojovali F/A Tadíkovi knírači, kteří si měli zahrát už v první kvalifikaci, kam se ale nedostavili. Druzí skončili hráči z týmu NARCIS a na bronzovém místě jsme viděli tým Squeak. Jelikož postupují 4 nejlepší týmy, po bok první trojice se do finále této série podívají také Inaequalis.

Pár slov o kvalifikaci nám přidal i komentátor Skeri

Druhá kvalifikace této série mohla přinést v podstatě jenom překvapení, neb všichni favoriti zvládli pondělní turnaj a už se hřejí na svém finálovém místečku. Osobně jsem rád za to, že postupující sestavy mixu Attackers se ujali INAE jako jedna z tradičních organizací, a že mix Squeak v čele s loňským mistrem Wextrixem ukázal svou sílu. Co ale budeme dělat až postoupí na finále tým s nějakým vulgárnějším názvem, fakt netuším, tyhle výstřelky na MČR vážně nepatří. A já fakt odmítám komentovat pohlavní orgány nebo exkrementy,
lamentuje Skeri.

Druhá kvalifikace, stejně, jako ta minulá, probíhala ve formátu Power Match na tři body. Mapy byly znovu předem dány a ve finále tak bylo možné sledovat Layer Cake, Safe Zone a Flaring Phoenix. V obou kvalifikacích byl platný zákaz používání nejnovější postavy Bonnie.

Do finále této turnajové série, které se bude konat už v pondělí 13. června, tak postupuje osm týmů – F/A Tadíkovi knírači a Hi, kteří se umístili jako první, Narcis a Sampi.Tipsport na druhých místech, Squeak s F/A HAD a na čtvrtých místech Inaequalis s Enterprise. Grand finále MČR potom proběhne ve Vodafone PLAYzone aréně 13. a 14. srpna. Do arény bude vstup zdarma, fanoušci se na místě budou moci potkat nejen s hráči, ale i s komentátory.

Samsung MČR v mobilních hrách přináší tito partneři
Samsung MČR v mobilních hrách přináší tito partneři
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.