Přejít k hlavnímu obsahu

Matka mu zakázala hrát PUBG, syn jí za to zastřelil

18. 6. 2022 | 09:15 PUBG Mobile Zajímavost
Ve světě dospívajících jsou hádky docela častou záležitostí. Speciálně pak s rodiči. Mladík z Indie se se svou matkou pohádal poté, co mu zakázala hrát PUBG Mobile. Ten místo další hádky vzal zbraň a svou matku zastřelil.
PUBG Mobile
PUBG Mobile
Zdroj: Tencent

Dnešní děti si krátí čas různými aktivitami. Někdo běhá venku, jiný si zaleze s knížkou. Obrovská spousta dospívajících tráví svůj volný čas hraním her a řada z nich si tím chce vydělávat. To ale nejde bez pořádného počtu investovaných hodin. Tento argument nezabral na v Indii, a tak syn použil něco ostřejšího.

Spor mezi matkou a jejím synem se stal v indickém Lucknow. Problémem se stalo obvinění matky, která svého potomka nařknula z krádeže peněz a zakázala mu hrát jeho oblíbenou hru PUBG Mobile. Syn místo zachování kladné hlavy vzal otcovu zbraň a nebohou matku zastřelil. Její tělo poté nechal v domě po dobu tří dnů a použil osvěžovač vzduchu, aby zápach rozkládajícího se těla zakryl.

Aby toho nebylo málo, po incidentu mladý vrah zavolal svému kamarádovi, aby s ním a jeho sestrou přespal u nich doma. Když jeden z nich objevil tělo, vše svedl na mladíka, který s tím neměl nic společného. To se nezdálo příbuzným chlapce a zavolali na mladíka policii, která ho odvedla do vazby. Jeho sestra žije s otcem a prarodiči a byla prý svědkem vraždy. Mladík, který svou matku zabil, původně tvrdil, že vše spáchal elektrikář. Dle policie se čin stal 3. června, vrah je v nápravném centru pro mladistvé.

Štítky: PUBG Mobile
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.