Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo napodobí velmistra Jarlu? Vodafone MČR Hearthstone pokračuje 2. turnajem

16. 6. 2022 | 11:30 Hearthstone Turnaj
Další sezóna Vodafone MČR Hearthstone odstartovala prvním turnajem. Během celého ročníku si hráči rozdělí celkem 58 tisíc korun. První kvalifikace už je za námi a druhý turnaj v rámci úvodní série je na programu tento čtvrtek. Čtyři místenky na prvním finále jsou stále ve hře, tak si přijď zahrát i ty!
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Nejlepší karetní souboje opět roztáčí svá kola. Vodafone MČR Hearthstone letos vyvrcholí v říjnu na půdě Vodafone PLAYzone Areny, ale i přes změnu místa velkolepého grandfinále se stále nemění jedna důležitá věc. Kvalifikace jsou i v letošním roce otevřeny všem. Neboj se tak odstartovat svoji cestu za titulem.

První turnajová série se skládá se dvou turnajů. Ten první ovládl Jarla, který už spolu s triem Crtk, Norwis, Zukys postoupil do finále. Tito karetní kouzelníci ale čekají na druhé postupující kvarteto. Složení prvního vyvrcholení letošní série doplní hráči, jenž uspěji ve druhé kvalifikace. Přijď si zahrát i ty! Druhý kvalifikační turnaj letošní sezóny je na programu ve čtvrtek 16. června, začínáme tradičně v 18:00. Nenech si to ujít!

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. Klíčové pro všechny hráče je, že se v průběhu roku postupně odehrají čtyři samostatné turnajové série. Jejich součástí budou vždy dvě otevřené kvalifikace a online finále – stejně jako je tomu teď na úvod sezóny v červnu.

Hlavní porci MČR bodů v těchto sériích získají hráči ve finále. Nenechte se však odradit silnou konkurencí, protože v kvalifikačních turnajích rozdáváme body hned 32 hráčům. Pro zisk důležitých bodů vám může stačit vyhrát jednou, nebo maximálně dvakrát. Uspět v rámci celé sezóny tak může každý. Hodně štěstí!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Štítky: hearthstone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.