Přejít k hlavnímu obsahu

Pondělní nálož zápasů. ENTERPRISE vyzvou několikanásobné Major šampiony!

20. 6. 2022 | 17:02 Counter-Strike 2 Preview
Nový týden začíná a spolu s ním pokračuje kolotoč mnoha mezinárodních CS:GO turnajů. Jen v jediný den bude česko-slovenská scéna mít svého zástupce hned ve třech různých soutěžích, ve všech případech jde navíc o klíčové duely, u kterých samozřejmě nechybí ani živé přenosy.
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: PLAYzone / MČR

Z pětice českých a slovenských týmů jde v pondělí do akce jako první Team NARCIS. Ten skončil ve skupině Y-Games PRO Series na předposledním místě, a tak jej čeká silný oponent v podobě polských PACT. Kdo vyhraje, ten zamíří do play-off, poražený se naopak s touto sezónou rozloučí. Stejná soutěž a případ Play-In části pondělní program i uzavře, proti sobě se postaví domácí týmy eSuba a Dark Tigers.

Přesuňme se však do vyřazovacích bojů ligy ESEA Advanced. Dynamo Eclot a Entropiq Prague už zde mají své první zápasy za sebou a ty dopadly s opačným výsledkem. Zatímco DNE v pondělí od 18 hodin vyzvou polskými hvězdami nabitý kádr UNGENTIUM, tak pražská sekce Entropiqu o hodinu později začne bojovat o přežití. Impression nepatří mezi polskou špičku, tudíž jde pro EIQ Prague o hratelného soupeře.

Hlavním tahákem pondělního večera je ale zápas, který čeká na ENTERPRISE. Tým v čele s Erikem „The eLiVe“ Sithem postoupil do hlavní části REPUBLEAGUE a hned v prvním skupinovém duelu si užijí opravdovou show. Domácí organizace se totiž postaví účastníkům PGL Majoru z Imperial Esports, v jejichž řadách působí hvězdy jako Gabriel „FalleN“ Toledo nebo Fernando „fer“ Alvarenga. Tohle bude svátek!

Harmonogram dnešních zápasů:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.