Přejít k hlavnímu obsahu

Miluju tuhle atmosféru, říká Šimák v Aréně. Snil jsem o tom, přidává se Zvafi

2. 7. 2022 | 15:00 Brawl Stars MČR mobile
Midseason je v plném proudu, stejně jako zápasy mezi týmy. Jedním z prvních duelů byl ten mezi Imperishable Clan a Inaequalis. Druzí jmenovaní těsný zápas vyhráli. Aby si IC spravili chuť, šli do zápasu s Power Touch. Jak oba zápasy hodnotí kapitán IC Šimák? A co na hru říká hráč týmu Power Touch, Zvafi?
Kapitán týmu Šimák
Kapitán týmu Šimák
Zdroj: PLAYzone

 

Turnaj sledujeme živě na našem webu. Po zápase mezi Inaequalis a Imperishable Clan ke komentátorskému desku došel kapitán týmu IC, Šimák. Toho se komentátoři zeptali na pár otázek.

Jak se ti líbí atmosféra tady? 

Miluju tuhle atmosféru. Jsou tu hráči, můžeme se pobavit. Je to skvělý, potkat tu komentátory, tohle je moje první lanka a užívám si to úplně na maximum. Kdybych prohrál, tak bych to asi neříkal, ale i tak, je to výborný. 

Jak jsi jako kapitán byl spokojený s výkonem týmu?

Nehodlám nic měnit. Asi bychom měli ještě trochu zlepšit komunikaci. Individuální výkony dáváme nejlíp, jak jsme schopni. Doufám, že se dostaneme co nejdál. 

První zápas, který jste absolvovali, byl ten s Inaequalis. Ten byl dost vyrovnaný, ale skončil 2:1 pro vás. Proti tomu samému soupeři vás bude čekat ještě decider. Plánujete něco změnit?

Určitě. Hodláme změnit styl pickování a banování, protože v té poslední hře v Brawl Ballu jsme na to hrubě doplatili. Potom hnedka, jak jsme dohráli ten zápas, jsme si šli dát jídlo a udělali jsme si nový mindset. Řekli jsme si, že do toho jdeme znova úplně naplno. Že jedna prohra vůbec nic neznamená a že máme šanci se do toho vrátit. To se taky stalo a jsem za to moc rád. Udělali jsme si prostě reset a jedeme dál.

Kdo četl predikce trojice komentátorů ve složení Ondřej „Skeri“ Škeřík, Richard „Richie“ Jarošík a Petr „Byrty“ Byrtus, bylo mu jasné, že tenhle zápas  bude napínavý. Nikdo z komentátorů se však neshodl na tom, jak duel mezi týmy dopadne. Výsledek tak byl pro všechny velmi překvapivý.

Klidná voda břehy mele, dalo by se napsat. Tým složený z ostřílených dlouholetých hráčů nemusí předvádět ty nejvýraznější výkony, ale jak letos prokazují, zvládnou se dobře adaptovat na své soupeře a porazit skoro každého. Důležité pro ně bude hlavně pobrat co nejvíce bodů, aby mohli druhou část sezony odehrát v klidu a dokráčet k vytouženému postupu,
myslí si Skeri o Inae.

Není to ale tak, že by se Imperishable Clan jen nedařilo. Naopak. V dalším zápase s Power Touch vyhráli. Právě hráč týmu PT byl druhým zpovídaným. Zvafi, jak se hráč jmenuje, o LAN akci snil už opravdu dlouho.

Jak se ti tu líbí? Proč jste dopadli tak, jak jste dopadli?

Snil jsem o offline akci, chtěl jsem něco takového zažít a určitě budu hrát líp do budoucna. Vystresoval jsem se, bohužel to nedopadlo tak, jak to mělo dopadnout. Tak, jak jsem chtěl. Kluci hráli celkem dobře. Ale holt byl druhý tým lepší. Nemám, co říct, bylo asi jasné, že to dopadne, jak to dopadlo. Proti IC jsme si mysleli, že to můžeme zvrátit. Jeli jsme sem s tím, že chceme překvapit, což se nám povedlo. Byl to ale zážitek. Ban fázi jsme řešili přímo na místě. Všechno jsme řešili nějakou improvizací. 

Jak je tak vidět, improvizace ne vždycky stačí a zkušenosti hráčů byly zkrátka znát. Přestože Power Touch nebyli zrovna favority komentátorů, předvedli úctyhodný výkon.

Bohužel jsem je ještě hrát neviděl, ale doufám, že nás překvapí a předvedou nějaký ten „zázrak“ a dobře se umístí. Nicméně tomu moc nevěřím, i když v to doufám,
myslel si před dnešním dnem Byrty.
Druhý hráč týmu, Zvafi
Druhý hráč týmu, Zvafi
Zdroj: PLAYzone.cz

Všichni hráči byli vyzpovídaní u komentátorského desku ve Vodafone PLAYzone Areně! To všechno navíc živě, aby se na to mohli podívat diváci i na našem Twitch kanálu. Bude se hrát ještě několik hodin, a tak vám jistě doporučujeme, abyste se na kanále na chvilku stavili a své oblíbené týmy podpořili!

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.