Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí série odstartovala! Kdo vévodil kvalifikaci Brawl Stars tentokrát?

13. 7. 2022 | 19:05 Brawl Stars MČR mobile
Začíná další turnajová série Brawl Stars, která přiblíží některé týmy k jejich vysněnému cíli – dostat se do absolutního finále a stát se mistry České republiky. Kdo vévodil kvalifikaci tentokrát?
Výsledky 1. kvalifikace 3. série
Výsledky 1. kvalifikace 3. série
Zdroj: PLAYzone

Midseason a polovina letošní sezóny jsou úspěšně za námi a nám tak už za několik týdnů startuje finále, které proběhne ve Vodafone PLAYzone Aréně již 13. a 14. srpna. V té proběhne i samotné grand finále Samsung MČR v Brawl Stars a vy můžete být u toho. Jak to vypadalo během Midseasonu si můžete připomenout u našeho výběru fotek přímo z místa či zavzpomínat na výkony hráčů spolu s komentátory.

Než ale nadejde vyvrcholení letošní sezóny, čekají nás ještě dvě turnajové série. Ta první skončí za pár dnů a šanci ovlivnit ji máte v rámci nadcházející kvalifikace a druhá, která začne za více, než týden. 

V pořadí třetí turnajová série je v plném proudu a hráči za sebou mají první kvalifikaci. Kdo sledoval Midseason jistě ví, že TOP 3 nejlepší týmy na scéně se aktuálně dají lehko odhadnout. Na prvním místě skončili Inaequalis s mladým a nadějným hráčem Jolandou. Ten ve svých teprve třinácti letech dokazuje, že nejrozsáhlejší organizace na domácí scéně rozhodně s mladými talenty pracovat umí. Žlutí porazili své soupeře z ENTERPRISE Esports s naprostým přehledem2:0. Ti tak skončili na druhém místě a připomněli tak, že přestože se na Midseasonu neukázali, na scéně se s nimi rozhodně počítat musí a to nejen v CS:GO. Na třetím místě se pak se usadil tým Narcis, který zápas s ENTERPRISE prohrál 0:2, ale udržuje si konzistentní výsledky na špici, stejně jako během Midseasonu. Celkové pořadí MČR bodování naleznete na tomto odkaze.

  1. místo Inaequalis
  2. místo ENTERPRISE Esports
  3. místo Team Narcis

Již zítra nám startuje poslední kvalifikace třetí turnajové série. Ti nejlepší se spolu utkají 18. července ve finále série. Vše můžete sledovat na našem Twitch kanále, kde vysíláme výběr z těch nejzajímavějších zápasů.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.