Přejít k hlavnímu obsahu

Na streamech stírala losy, v živém vysílání vyhrála 36 milionů Kč

15. 7. 2022 | 09:44 Twitch
Zbohatnout na Twitchi nemusíte jen z darů a odběratelů. Můžete mít štěstí a díky přítomnosti diváků vyhrajete 36 milionů korun. Jedné korejské streamerce se to skutečně stalo a ve vysílání vyhrála hlavní cenu.
ruruflower
ruruflower
Zdroj: Twitch.com/ruruflower

Jak v minulosti ukázala spousta streamerů v čele s xQc a Trainwreckem, sázení a gambling na Twitchi je opravdu zajímavou kategorií. Nejenže můžete vyhrát (a zároveň prohrát) spoustu peněz, ale zároveň lákáte své diváky na něco zajímavého. Do tohoto typu obsahu se tak vrhlo hned několik menších i větších streamerů. Jihokorejská tvůrkyně s přezdívkou ruruflower na internetové sázení úplně nevěří a vrátila se ke starým dobrým stíracím losům.

V klipu, který se stal na Twitchi a Redditu virálním, už ji viděly tisíce lidí. Streamerka na něm stírala los, když najednou začala brečet. Zjistila totiž, že vyhrála dvě miliardy v lokální měně. To znamená  1,5 milionu dolarů (v přepočtu asi 36 milionů Kč). Dle všeho vlastnila malý obchůdek s květinami a tohle jí pomůže splnit si své sny.

Podívejte se na tohle. Co bych měla dělat, je to šílený. Několikrát se mi stalo, že jsem nedostala jediný dar na streamu, ale byla to zábava, a tak jsem vysílala 10 hodina denně,
uvedla během přenosu streamerka.

Díky Livestreamfails Redditu klip nasbíral desítky tisíc zhlédnutí. Diváci měli o svou streamerku strach a domnívali se, že nebylo úplně chytré výherní los ukázat na streamu. Mohlo se totiž klidně stát, že by někdo přišel k ní domů a výhru jí vzal. Tvůrkyně zatím neprozradila, co má s penězi v plánu. Takové obrovské množství peněz by jí ale mohlo stačit na byt v Praze a plnou nádrž.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, Gambling
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.