Přejít k hlavnímu obsahu

Jarla je aktuálně až druhý! Jak zamíchala druhá série průběžným pořadím Vodafone MČR?

15. 7. 2022 | 20:41 Hearthstone MČR
Během čtvrtečního večera vyvrcholilo již druhé sériové finále letošní sezóny Vodafone MČR Hearthstone. Jak vypadá žebříček aktuálního bodování? A kdo si zajistil místo na hodnotném Midseason turnaji, který bude následovat?
Aktuální bodování MČR
Aktuální bodování MČR
Zdroj: PLAYzone

Čtvrteční podvečer přinesl dominanci týmu Sazka.Inaequalis. O průběhu finále druhé turnajové série si můžete podrobně přečíst v tomto článku. Zároveň se jednalo o poslední šanci, ve které mohli hráči urvat potřebné body před Midseasonem. Nejlepší osmička obdrží na tento důležitý turnaj přímou pozvánku, všichni ostatní musejí zkusit své štěstí v otevřené kvalifikaci, která se odehraje už příští čtvrtek 21. 7.

Aktuálním lídrem bodování je Dominik „Eichii“ Eichenberger. Ten jako jeden ze dvou hráčů nechyběl ani na jednom finále, z nichž si odnesl bronz a stříbro. Na pomyslných stupních vítězů jej naopak doplňují hráči, kteří na druhém finále chyběli, ale v prvním případě dominovali celému startovnímu poli. Opravdu poctivým sběračem je Lukáš „Rjú“ Vícen na místě čtvrtém, který potvrzuje rozmanitost týmů v žebříčku.

Sazka.Inaequalis si díky čtvrtečnímu triumfu Jakuba „Pardub“ Pardubského jako jediní už předem zajistili dva sloty na Midseasonu – a to je Tomáš „Baron Fousek“ Hříva smolně těsně za elitní osmičkou, následován Martinem „Zukys“ Ruckerem, Matyášem „Matty“ Kalužným a Davidem „davidek“ Lorencem. Nejvíce bodů z neúčastníků obou finálových turnajů posbíral Michal „JoŽo“ Jozefek na 14. příčce bodování.  Tyto hráče, stejně jako všechny ostatní, ale čeká příští týden jediná a důležitá kvalifikace na Midseason. Kdo uspěje?

PořadíHráčBody
1.Sazka.Inae_Eichii390
2.Jarla290
3.Ravage.Crtk270
4.Gravity.Rjú270
5.Misaks260
6.Sazka.Inae_Pardub250
7.Gifted.uRage.JEJBenkoJEA230
8.IG.Norwis210
Celkovou tabulku průběžného pořadí naleznete ZDE
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
: PLAYzone
Štítky: hearthstone, MČR
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.