Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikace odstartovala poslední turnajovou sérii. MČR se blíží!

27. 7. 2022 | 16:03 Brawl Stars MČR mobile
Poslední turnajová série v Brawl Stars začíná. Pro týmy to znamená, že mají konečnou šanci na to, postoupit na MČR v srpnu a získat titul. První kvalifikaci máme za sebou a k překvapení všech na vrchních příčkách chybí Inaequalis. První tři místa obsadily překvapivé týmy.
Výsledky 1. kvalifikace 4. série
Výsledky 1. kvalifikace 4. série
Zdroj: PLAYzone

Letošní MČR v Brawl Stars se nám pomalu chýlí ke konci. Hráči za sebou mají tři turnajové série Midseason a nyní je čeká předposlední štace, kterou je čtvrtá turnajová série. V jejím celkově posledním finále se utkají týmy, které zazáří ve dvou postupových kvalifikacích. Zatímco první kvalifikaci máme za sebou, druhá nás zanedlouho čeká.

Úvodní kvalifikace konečné série proběhla 25. července a zúčastnilo se jí 19 týmů, mezi nimiž nejvíce zazářili GLORE, Imperishable Clan a Rubique. Přesně v tomto pořadí obsadili první, druhé a třetí místo. GLORE vládli celé kvalifikaci, a tak pro ně nebylo nic těžkého rozdrtit Imperishable Clan, kteří tak kvůli porážce skončili druzí. Rubique dostali klepec od Imperishable Clanu 0:2 a berou tak třetí místo. Na čtvrtém místě se umístili ENTERPRISE esports.

Tak, jako obvykle, i nyní se hrálo ve formátu Power Match a BO3 na mapy. K překvapení všech Inaequalis skončili svou jízdu turnajem už v semifinále, kde podlehli týmu Rubique.

Nadcházející a  celkově poslední kvalifikace turnajové série se uskuteční 28. července. O pár dnů později si to spolu rozdají ty nejlepší týmy, a to 1. srpna v posledním finále série. To bude také poslední šancí, jak zamíchat s kartami před samotným grandfinále Samsung MČR v mobilních hrách. To se odehraje už 13. a 14. srpna ve Vodafone PLAYzone Areně. Stejně jako minule, i nyní je možné vše sledovat na našem Twitch kanále. Pokud by někoho zajímalo bodové ohodnocení, najdete ho v oficiálním seznamu bodování.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.