Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace je u konce, kdo zabojuje ve finále 4. série?

29. 7. 2022 | 21:36 Brawl Stars MČR mobile
Poslední turnajová série je takřka u konce. Za pár dní nás čeká finále, a pak velké MČR. Kdo všechno postoupil do finále čtvrté turnajové série z druhé kvalifikace a zamíchá tak naposledy před vyvrcholením letošní sezóny kartami bodového pořadí?
Výsledky 2. kvalifikace 4. série
Výsledky 2. kvalifikace 4. série
Zdroj: PLAYzone

Poslední kvalifikace do finále čtvrté turnajové série je u konce. Za pár dnů se koná vůbec poslední finále letošních sérií, a pak se fanoušci Brawl Stars mohou těšit na napínavé grand finále o titul Mistra České republiky. To ale předbíháme. Kdo se probojoval druhou kvalifikací a povede souboj ve finále?

Tato kvalifikace s sebou nesla poměrně jasná prvenství. Až do semifinále všechny týmy vyhrávaly drtivě 2:0  a soupeřům nedaly moc šancí. Trochu o nervy šlo až v semifinále, kde si to spolu rozdal tým Narcis a Team Magic. Narcisové vyhráli 2:1. Team Magic tak šel proti Power Touch, nad kterými vyhrál 1:0 a odnesl si třetí místo. Finálový souboj mezi Inaequalis byl poměrně jednostranný, tým s mladým Jolandou v čele Narcise úplně rozdrtil 2:0 a odnesl si první místo. 

1. místo Ineaqualis

2. místo NARCIS

3. místo Team Magic

Z první kvalifikace vzešla čtveřice postupujících týmů – GLORE, Imperishable Clan, Rubique a ENTERPRISE esports. Ti půjdou proti Inaequalis, NARCIS, Team Magic a Power Touch. Finále poslední turnajové série se odehraje 1. srpna a sledovat ho můžete na našem Twitch kanále.

Až skončí poslední finále turnajové série, budeme znát ty nejlepší týmy z nejlepších, které se utkají na Samsung MČR v Brawl Stars v naší Vodafone PLAYzone Areně již 13. a 14. srpna. Pokud se nemůžete zúčastnit přímo na místě, kde se můžete setkat jak s hráči tak s komentátory, turnaj můžete sledovat jako tradičně i online na našem Twitch kanále.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.