Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj poslední finále turnajové série před vyvrcholením MČR

1. 8. 2022 | 15:05 Brawl Stars MČR mobile
Čtvrtá turnajová série míří do svého finiše. Na hráče čeká finále, které rozhodne o tom, kdo se podívá na grand finále Samsung MČR v Brawl Stars a kdo zůstane v roli diváka. Přestože všechny série daly jasně najevo vedoucí týmy, zázraky na poslední chvíli se u nás dějí běžně.
Finále 4. turnajové série je tady!
Finále 4. turnajové série je tady!
Zdroj: PLAYzone

Už za pár hodin proběhne poslední finále, které rozhodne o tom, kdo se podívá na Samsung MČR a kdo zůstane doma. Do finále 4. turnajové série postoupili ti nejlepší z nejlepších a můžeme se tak těšit na vyrovnané boje a ukázku toho nejlepšího lokálního Brawl Stars v boji o prize pool 3 600 Kč a pořádnou porci MČR bodů. Poslední šance ovlivnit žebříček MČR!

Rozdělení MČR bodů

  • 1. místo: 250 bodů
  • 2. místo: 210 bodů
  • 3. místo: 180 bodů
  • 4. místo: 150 bodů
  • 5. - 6. místo: 120 bodů
  • 7. - 8. místo: 90 bodů

Výhra v turnaji

  1. místo - 1 800 Kč
  2. místo - 1 200 Kč
  3. místo - 600 Kč

První dvě kvalifikace byly dost drsné a pro spousty týmů obtížné. V obou dominovali Inaequalis a GLORE. Vedle těchto dvou týmů do finále postoupili Imperishable Clan, Rubique a ENTERPRISE esports z první a NARCIS, Team Magic a Power Touch z druhé kvalifikace. Diváci tak můžou svého favorita vybírat z rozmanité přehlídky. Stačí už jen připravit si k fandění misku popcornu a vychutnat si řežbu brawlerů okořeněnou komentářem naší tradiční dvojice Ondřej „Skeri“ Škeřík a Richard „Richie“ Jarošík.

Samotné finále proběhne 1.8. v 18:00 na našem Twitch kanále. Hrát se bude, poměrně typicky, ve formátu BO3 a první místo si odnese 250 bodů, které se budou započítávat v oficiální tabulce. Kdo bude mít nejvíce bodů, postupuje na MČR. To se odehraje 13.- 14. srpna ve Vodafone PLAYzone Areně a vysíláno bude tradičně i na našem Twitch kanále, kde můžete sledovat ty nejlepší domácí i zahraniční turnajové série.

A co  vy? Máte už na letošním Samsung MČR v mobilních hrách svého favorita?

Partneři letošního MČR
Partneři letošního MČR
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.