Přejít k hlavnímu obsahu

Známe osm nejlepších týmů v České republice. Kdo se ukáže na MČR?

2. 8. 2022 | 18:50 Brawl Stars MČR
Turnajové série jsou u konce. Poslední zápasy proběhly 1. srpna a definitivně rozhodly o postupujících do grand finále Samsung MČR Brawl Stars. Kdo bude 13. a 14. srpna bojovat o titul mistra?
Samsung MČR Brawl Stars
Samsung MČR Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Několikaměsíční snažení desítek týmů je téměř u konce. 1. srpna proběhlo finále poslední turnajové série Samsung MČR Brawl Stars, které mělo rozhodnout, kdo postoupí na finále MČR a utká se o prize pool ve výši 60 000 Kč.

Ve finále poslední turnajové série letošního Samsung MČR Brawl Stars se porvalo osm nejlepších týmů z kvalifikace. Absolutní dominanci ukázal tým GLORE, který porazil Imperishable Clan 3:1. Třetí místo si odnesl tým mladého hráče Jolandy, Inaequalis. V semifinále nestačil na GLORE, se kterými prohráli 1:3.

  • 1. místoGLORE
  • 2. místo - Imperishable Clan
  • 3. místo - Inaequalis

Do grand finále postupují Sampi.Tipsport a Inside Games, kteří měli jistý postup už z Midseasonu. O zbývajících šest míst se utkalo 54 týmů, ze kterých nejúspěšnější byly Inaequalis, GLORE, Imperishable Clan, NARCIS, Team Magic a ENTERPRISE esports.

Týmy na Finále MČR:

Tohle je finálová osmička týmů, které se spolu utkají 13. a 14. srpna ve Vodafone PLAYzone Areně. Turnaj budou moci diváci sledovat také na Twitch kanále PLAYzone.

Partneři letošního MČR
Partneři letošního MČR
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.