Přejít k hlavnímu obsahu

Konec se nechystá. Tým Entropiq prodloužil smlouvu s FIFA divizí

3. 8. 2022 | 16:50 EA SPORTS FC 24 Přestup
Spekulace o odchodu dvojice Mario „MarioOoso99“ Gumbrešta a Matěje „Matejs“ Dunky z Entropiq dostaly tvrdou ránu. Oba hráči totiž s organizací prodloužili smlouvu o jeden rok. Informaci potvrdila organizace ve středu na svých sociálních sítích videem spolu se známým streamerem a komentátorem Tomášem „Hateris“ Rysem.
Dvojice Entropiq prodloužila smlouvu
Dvojice Entropiq prodloužila smlouvu
Zdroj: Entropiq

Na konci předchozí sezóny přivedl tým Entropiq do svých řad zvučné posily z česko-slovenské FIFA scény. Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt přišel z AC Sparta Esports, Matěj „Matejs“ Dunka posílil Entropiq po konci v Bohemians esports.

Druhý rok v barvách Entropiq načali oba borci prodloužením smlouvy na dalších dvanáct měsíců. Matejs o svém prodloužení informoval již v červnu, Mariooosova budoucnost byla nejistá. Teď je ale jasno, tým vydal  na sociálních sítích oznamovací video v hlavní roli s Tomášem „Hateris“ Rysem.


Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt a Matěj „Matejs“ Dunka prožili povedený ročník. První jmenovaný vyhrál na konci června WD_BLACK FIFA Cup a sám FIFA 22 hodnotil pozitivně. Když si zanalyzuju moje výsledky za tento rok, tak je to pro mě obrovský posun v mojí FIFA kariéře a samozřejmě má na to obrovský vliv i klub, který mi dal možnosti a podporu,“ pochvaloval si MarioOoso99.

Reprezentanti Entropiq společně bojovali v barvách prvoligového Zlína během e:LIGY, kde vypadli v semifinále.

Štítky: fifa, Entropiq
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).