Přejít k hlavnímu obsahu

5 kroků, tak málo stačí k získání titulu na Samsung MČR

9. 8. 2022 | 18:29 Brawl Stars MČR mobile
Chcete se přidat k hráčům, kteří jezdí na turnaje reprezentovat svůj tým a vyhrávat nejen na lokální, ale i zahraniční scéně? Hvězdným hráčem se nestanete jen tak ze dne na den, cesta k titulu nejlepších hráčů ČR ale není tak složitá, jak by se zdálo. Tedy, pokud máte skill.
Toto bude vaše odměna
Toto bude vaše odměna
Zdroj: PLAYzone.cz

Před pár dny skončila poslední turnajová série Samsung MČR a nejlepších osm týmů teď míří na grand finále a souboj o titul. Ten se odehraje 13. a 14. srpna ve Vodafone PLAYzone Areně a každý fanoušek hry Brawl Stars od Supercellu se může přijít podívat a podpořit svého favorita nebo pokecat s komentátory během pauzy. Samsung MČR se koná každoročně a postoupit může kdokoliv. Jak na to šli letošní vyzyvatelé titulu mistra ČR?

1. Dejte dohromady  tým a zamiřte za slávou

V sólo hrách můžete za prohru nadávat jen sobě. V multiplayerových hrách se ale musíte spolehnout na své spoluhráče. Pokud máte stoprocentní jistotu, že tohle je ten tým, se kterým vyhrajete, je čas se posunout dál. Pokud do sestavy nějaký ten hráč chybí, můžete se poohlédnout třeba v komunitě hry. Kdo ví, třeba tam na vás čeká někdo stejně dychtivý poháru. Teď je na čase začít trénovat.

Ve Vodafone PLAYzone Areně můžete hráče sledovat přímo při hře
Ve Vodafone PLAYzone Areně můžete hráče sledovat přímo při hře
Zdroj: PLAYzone.cz

2. Kvalifikace a důležité body

Přestože dozajista můžete porazit kohokoliv, vaším úkolem bude nejdřív získat co nejvíce bodů, abyste se umístili na vrcholu tabulky a dokázali to i ostatním. Cesta vede skrz otevřenou kvalifikaci, konkurence tak bude značná. V sezóně jich bývá hned několik a díky nim můžete postoupit do finále jednotlivých turnajových sérií, kde se hraje právě o cenné body. Vaším úkolem tak bude porazit několik stejně dychtivých protivníků, jako jste vy. Pokud jdete suverénně za vítězstvím jako Sampi.Tipsport a lonští mistři Inside Games a vyhrajete v Midseasonu, počítat body skutečně nemusíte. Míříte totiž se zlatou vstupenkou rovnou na MČR. Se dvěma žhavými želízky ze hry tak v druhé polovině sezóny nastává prostor předvést svůj um. Cesta do finále totiž kromě Midseasonu vede i poctivou účastí na všech turnajích a střádáním bodů.

3. Hlavně neprohrát

Přichází Den D. V případě Brawl Stars spíš B. Dopravíte se do Vodafone PLAYzone Areny, kam se po letošním otevření přesunuly důležité tuzemské zápasy a turnaje. Lounge plná fanoušků vám dodá sílu a zároveň může trochu polechtat nervy. Nebojte, i trocha stresu k tomu být profíkem patří a v hráčské místnosti se rázem ocitnete fanouškům vzdáleni. Váš souboj začíná. Pokud neprohrajete, můžete si oddychnout a jste o krok blíž k semifinále.

Vítězný pohár je vaše odměna
Vítězný pohár je vaše odměna
Zdroj: PLAYzone.cz

4. Dotáhněte to do konce

Po vyčerpávajících hrách nastupujete do play-offs a v cestě vám stojí pouze pár zápasů. V semifinále se utkáte s opravdu dobrými hráči a ve finále s těmi nejlepšími z nejlepších. Pamatujte na všechny natrénované hodiny a nenechte se ničím rozhodit. Nerozhoduje ani počet fanoušků, ani počet vyhraných MČR, mistrem se může stát i naprostý nováček. 

5. Užijte si potlesk a pocit medaile na krku

Po vyhraném finále přichází to nejlepší ze všeho. Kromě prize poolu se dostanete ke zvednutí poháru nad hlavu a medaile na krku vám rozhodně nedá důvod ke skleslosti. Pak už přichází na řadu rozhovory, autogramy fanouškům i fotky s bližními. Jste novými mistry republiky. Užívejte si ten pocit naplno. Za rok to už totiž všechno může být úplně jinak

Rozhovory pro média? I to jsou povinnosti nového mistra
Rozhovory pro média? I to jsou povinnosti nového mistra
Zdroj: PLAYzone.cz
Partneři Samsung MČR
Partneři Samsung MČR
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.