Přejít k hlavnímu obsahu

Hned čtveřice nováčků! Esuba představila sestavu na Samsung MČR Wild Rift

9. 8. 2022 | 10:40 Wild Rift Přestup
Organizace eSuba oficiálně představila nové posily své Wild Rift divize. V dresu tradičního českého mančaftu bojovat mix tuzemských a zahraničních borců. Nikitu „Waren1x“ Dotlačila doplnila čtveřice nových tváří, která má jeden jasný úkol - pozvednout 23. října trofej pro vítěze Samsung MČR Wild Rift.
Wild Rift sestava eSuby
Wild Rift sestava eSuby
Zdroj: eSuba

Pozměněnou sestavu představila po Entropiq další přední česko-slovenská organizace. Esuba patří ke špičce na domácí Wild Rift scéně, cíle má ty nejvyšší. A s tím by měla pomoci nová pětice hráčů, která se porve o titul Samsung MČR Wild Rift.

„V posledních měsících jsme ladili soupisku pro novou sezonu Samsung MČR. Nakonec jsme se kvůli zvyšující se konkurenci rozhodli jít pro mix domácí špičky s kvalitním doplnění ze zahraničí. Jakmile byla možnost získat Poga s Nedrem, vůbec jsme neváhali a okamžitě pracovali na jejich příchodu,“ popisuje kouč eSuby první kroky během skládání sestavy.

Filip „Pogo“ Tlapa a Bedřich „Nedro“ Pokrývka reprezentovali v posledních měsících Entropiq. První jmenovaný se v zeleném představil na posledním grand finále Samsung MČR Wild Rift, kde nakonec překvapivě skončil až na čtvrté příčce. Nedro skončil na stejném turnaji se STOPWATCH eSports na děleném pátém místě.

Složitější byla situace na ADC a midlane. „Po delších tryoutech jsme se rozhodli pro Carrotcopa na AD Carry, který hrál v Supremacy, YDN a s Pogem si skvěle sedli. Na midlane jsme nakonec zvolili Kaxe, který hrál už v minulosti s Carrotem a dobře se znají, takže nám zapadl do sestavy,“ komentoval Richard „Micro“ Mendl zahraniční akvizice v týmu eSuby.

Další představení čeká pětici v modrém v pátek 12. srpna během finále druhé turnajové série Samsung MČR Wild Rift. Na něj se eSuba probojovala díky nedělnímu vítězství v závěrečné kvalifikaci.

Wild Rift sestava eSuby:

 Česká republika Nikita „Waren1x“ Dotlačil
 Česká republika Bedřich „Nedro“ Pokrývka
 Portugalsko Pedro „Kaxe“ Marques
 Německo Max „CarrotCop“ Mausehund
 Česká republika Filip „Pogo“ Tlapa

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).