Přejít k hlavnímu obsahu

Gamer prodal počítač, aby mohl financovat léčbu rakoviny mamince

15. 8. 2022 | 07:30 Lifestyle
Všichni pravděpodobně máme svůj oblíbený stroj, na němž můžeme hrát své oblíbené videohry, ať už je to počítač, notebook nebo konzole, a jen těžko si dovedeme představit, že bychom se s ním měli rozloučit. I taková situace však nastane, o jednu z nich se podělil uživatel na Redditu.
Gamer prodal svůj herní počítač, aby mohl financovat léčbu rakoviny své maminky
Gamer prodal svůj herní počítač, aby mohl financovat léčbu rakoviny své maminky
Zdroj: Pexels

Občas nás okolnosti přinutí udělat něco, co si jen stěží dokážeme představit, ale když je to skutečně potřeba, přesto to uděláme. Uživatel s přezdívkou Carrie_kobayashi24 se o svůj příběh podělil na subredditu r/pcmasterrace, což je komunita určená nadšencům do herních počítačů. Uživatel sdílel fotografii svého počítače s připnutou cedulkou „Rezervováno“ a popiskem vysvětlujícím, že prodal svůj herní počítač, aby mohl financovat léčbu rakoviny své maminky a (přinejmenším na chvíli) se s komunitou rozloučil. 

Příspěvek si získal přes 19 tisíc „upvotes“ (obdoba facebookového lajku) a ostatní uživatelé v komentářích ocenili gamerův nesobecký krok a přáli jemu i mamince mnoho štěstí. „Počítač je dočasný, máma je navždy,“ řekl jeden, další doplnil, že přestože gamer možná momentálně nemá herní počítač, stále zůstává jedním z nich.  

Uživatel slíbil, že je bude informovat o případných novinkách týkajících se nového hardwaru, nicméně to může trvat dlouho, než opět bude mít nový počítač. Je pěkné vidět, že navzdory lásce ke hrám si gamer i hráčská komunita uvědomují, co je skutečně důležité. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: hráči