Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: ENTERPRISE vítají staronovou posilu, stinx se s týmem loučí

15. 8. 2022 | 18:00 Counter-Strike 2 Přestup
Další celek z česko-slovenské špičky ohlašuje oficiální změny v sestavě. Po třech měsících z ENTERPRISE odchází Matěj „stinx“ Štorek. „Novým“ pátým se stává Tomáš „system“ Zemko, jenž organizaci reprezentoval v druhé polovině roku 2020. Tým posílí také trenér Rasmus „Sanden“ Sanden.
Sestava ENTERPRISE
Sestava ENTERPRISE
Zdroj: ENTERPRISE

ENTERPRISE na konci letní přestávky zbrojí. Do druhé poloviny roku vykročí mančaft opět s pozměněnou sestavou, tentokrát však do týmu nepřichází žádný nováček. Tomáš „system“ Zemko zná prostředí organizace velice dobře.

V létě roku 2020 byl u první přestavby sestavy, kdy do ENTERPRISE přišel spolu s Davidem „forsyy“ Bílým či Matějem „twist“ Petrášem. Během letního splitu Sazka eLEAGUE dosáhli system a spol. na stříbro. Na MČR se ale týmu absolutně nedařilo, prohrál oba zápasy ve skupině a skončil na posledním místě. Teď má šanci na reparát.

Barvy ENTERPRISE opouští po tříměsíčním angažmá Matěj „stinx“ Štorek. Ten s týmem uspěl především na turnajích Sazka eLEAGUE a Sazka eCUP, na nichž získal shodně stříbro. Na Tipsport CS:GO Online dosáhli ENTERPRISE se stinxem na pouhé páté místo.

Hned v pondělí bude nová pětice bojovat o postup na RMR turnaj, kvalifikační soutěž před IEM Rio. Kvalitní výkony bude chtít předvést také během Tipsport CS:GO Praha.

Aktuální sestava ENTERPRISE:

 Slovensko Erik „The eLiVe“ Sith
 Rumunsko Raul „Blytz“ Gligor
 Slovensko Tomáš „system“ Zemko
 Česká republika Robert „manguss“ Kasper
 Bulharsko Deyvid „h4rn“ Benchev

 Dánsko Rasmuse „SandeN“ Sandena

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).