Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT ve Vodafone PLAYzone Areně. Cantzer otestuje NVIDIA Reflex

19. 8. 2022 | 10:20 VALORANT Aréna
NVIDIA Reflex Challenge se přelévá do své druhé poloviny. Třetí známou tváří, která bude ve Vodafone PLAYzone Areně testovat funkci NVIDIA Reflex, je reprezentant esportové organizace ENTERPRISE Václav Jan „Cantzer“ Stezka. Ten si vezme do parády VALORANT.
Václav Jan "Cantzer" Stezka
Václav Jan "Cantzer" Stezka
Zdroj: NVIDIA

Po XOKaje a jejím Apex Legends a Halienovi s Fortnite přichází v NVIDIA Reflex Challenge na řadu Cantzer a VALORANT.

Ve Vodafone PLAYzone Areně se tak od žánru battle royale dostaneme k populární FPS pařbě od Riot Games. Sledovat výsledky testování NVIDIA Reflex by u VALORANTu mělo být ohromně zajímavé. Právě VALORANT je totiž často zářným příkladem toho, jak dokáže technologie pomoci hráčům k lepším výsledkům.

Profesionální hráč VALORANTu a streamer z týmu ENTERPRISE si během přibližně pětihodinové vysílání vyzkouší i několik speciálních výzev. Ty budou mít jediný úkol - otestovat NVIDIA Reflex. Do moderní Vodafone PLAYzone Areny mohou přijít také Cantzerovi fanoušci. Se streamerem mohou prohodit pár slov, vyfotit se na památku. V rámci programu bude možnost si vyzkoušet funkci na nabušených počítačích HAL3000 s grafickou kartou GeForce RTX 3060 Ti.

NVIDIA Reflex Challenge
NVIDIA Reflex Challenge
: NVIDIA

Partnerem celé akce byl kromě samotné NVIDIE i výrobce zavedené značky počítačů HAL3000, který letos slaví již 20 let od svého založení. Jedna se o počítače prověřené kvalitou - přeci jen jsou již několik let partnerem MČR v počítačových hrách.

Co je NVIDIA Reflex?

Cílem NVIDIA Reflex je především snížení latence pomocí tzv. „Low Latency Reflex Mode“. Díky tomuto nastavení budou hráči moci snížit zátěž pro GPU i CPU, a tím i samotnou odezvu. S plným vybavením může jít o snížení až o desítky procent.

Součástí NVIDIA Reflex je také čip, který funguje jako analyzátor latence v monitorech s podporou NVIDIA G-Sync i lepších herních myších od ASUS, Logitech nebo SteelSeries. Displeje NVIDIA G-SYNC s funkcí Reflex nabízí jako jediné na světě měření latence systému, které detekuje kliknutí myši kompatibilní s technologií Reflex a následně měří čas, za který se výsledné pixely (např. záblesk u hlavně) změní na obrazovce.

NVIDIA Reflex podporují tituly Apex Legends, Overwatch, Fortnite nebo Valorant.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).