Přejít k hlavnímu obsahu

ENCE vítají čerstvé posily, k týmu se přidává zkušenost i přesná muška

20. 8. 2022 | 20:15 Counter-Strike 2 Přestup
Momentálně desátý tým světového žebříčku přivádí dvě nové tváře. Valdemar „⁠valde⁠“ Bjørn Vangså a Alvaro „SunPayus“ Garcia budou nově hájit barvy finské organizace ENCE. „Je tu úžasná parta kluků a nemůžu se dočkat, až začneme!“ těší se na angažmá dánský rifler.
Valde a Sunpayus
Valde a Sunpayus
Zdroj: twitter.com/officialvalde

Útok na turnajová vítězství v režii ENCE může začít. Do evropského celku přichází dvojice dvou obrovsky kvalitních hráčů. Oba jsou navíc hladoví po vítězství, což je přesně to, co ENCE potřebují.

Větší triumf se ENCE dlouhodobě vyhýbá. Jediné zlato v jinak vydařeném roce 2022 získal tým na BLAST Premier: Spring Showdown, ve třech případech z finálového klání vyšli jako poražení.

Zlato se vyhýbá i zkušenějšímu z nováčků. Valde naposledy slavil v červnu minulého roku, kdy s OG ovládl Spring Sweet Spring, turnaj o 40 tisíc dolarů. Na druhé straně španělský střelec se radoval ještě nedávno, s Movistar Riders přehrál veškerou konkurenci na ESL Challenger ve Valencii. Do banku týmu přistálo 50 tisíc dolarů.

23letý sniper přichází na místo benchnutého  Oleka „hades“ Miskiewicza, zatímco Dán nahrazuje Lotana „spinx“ Giladiho, jenž odešel do Vitality.

Premiéru zažije nová sestava ENCE během ESL Pro League 16. Ve skupině B se utká s Heroic, Astralis, MOUZ, Complexity a HEET.

Sestava ENCE:

 Polsko Paweł „⁠dycha⁠“ Dycha
 Dánsko Marco „Snappi“ Pfeiffer
 Španělsko Alvaro „SunPayus“ Garcia
 Černá Hora Pavle „Maden“ Bošković
 Dánsko Valdemar „⁠valde⁠“ Bjørn Vangså
 Polsko Olek „hades“ Miskiewicz (na lavičce)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).