Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot dobývá Evropu! V milionové sérii zcela jednoznačně ovládlo swiss

28. 8. 2022 | 09:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Dynamo Eclot si nedělá těžkou hlavu z neúspěchu v Major kvalifikaci. Soustředí se totiž i na jiné evropské turnaje, v nichž se mu daří. Před několika dny jsme psali o jejich další účasti ve finále jedné soutěže, vedle čeho vlétli do další, kde zatím neztratili ani mapu! Nejde navíc jen o tak ledajaké klání, ale o Champion of Champions Tour s celkovou dotací 3,4 milionů dolarů.
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Zdroj: Dynamo Eclot

Milionová soutěž se skládá z několika regionů a jednotlivých sérií. Ta první ve střední Evropě začala s několikanásobnou účastí česko-slovenské scény. Jak by také ne, když za ní stojí slovenská REPUBLEAGUE.

CCT Central Europe Series 1 se parádně vydařila Dynamu Eclot. Postupně totiž porazilo SC esports z Estonska, polský Illuminar Gaming a na závěr také Dány z Tricked Esport. Všechny tři zápasy DNE opanovali bez ztráty mapy, navíc jen jednou jim soupeř dokázal uštědřit dvojciferný počet kol. Dominance!

Opačný scénář si bohužel zažili Sampi.Tipsport. Nejúspěšnějšímu CZ/SK týmu poslední EU RMR kvalifikace tenhle turnaj nevyšel, nezískal zde jedinou výhru. Se skóre 0-3 se Ladislav „GuardiaN“ Kovács rozloučil stejně jako Jesper „JW“ Wecksell, je opět zajímavé vidět tyto hráče vedle sebe. Bohužel ale mezi poraženými.

Trojlístek doplňuje sestava ENTERPRISE. Erik „The eLiVe“ Sith a spol. na úvod otočili těžkou sérii proti Beyond Possible, ale následně prohráli proti týmům Auroře i PALOMĚ a hrozí jim vyřazení. Odvracet jej budou od 13:00 proti KOVA Esports, na což se naladili výhrou 2:0 nad Entropiq Prague v Sazka eLEAGUE.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.