Přejít k hlavnímu obsahu

Řežba v COD: Warzone pomocí zvuku z flétny? V podání Deano Beano hračka!

15. 9. 2022 | 08:35 Warzone Lifestyle
Pokud si myslíte, že míření pomocí ovladače či myši je obtížné, z tohoto hudebně-herního mága vám zcela jistě budou oči přecházet.
Zabití nepřítele pomocí flétny
Zabití nepřítele pomocí flétny
Zdroj: Twitch.tv

Kdo má hudbu v krvi, často nemůže svůj nástroj odložit, to stejné platí i pro nadějného hráče, který používá hudební nástroje ke hraní her. V jednom ze svých nedávných online zápolení v Call of Duty: Warzone použil dokonce jako vstupní zařízení flétnu. 

Deano Beano vložil na svůj oficiální Twitter účet video, v němž zabíjí nepřítele pouze za pomocí zvuku flétny. To velmi rychle začalo sbírat desítky tisíc lajků. Není se čemu divit, něco takového mnoho lidí ještě nikdy nevidělo.

Jeho hra je nastavená tak, že reaguje na různé výšky tónu. Jednotlivými vstupy flétny pak míří a při vysokém hvízdnutí dokáže také vystřelit. Na jeho Twitch kanále se denně objeví pár stovek fanoušků, kteří se rádi podívají na trochu jiný styl hraní, než na jaký jsou zvyklí u ostatních streamerů. 

U flétny jakožto herního nástroje ale Deano Beano rozhodně nekončí. Ke hraní totiž používá spoustu dalších nástrojů. Vše pečlivě zaznamenává na svém Twitch kanále a videa nahrává také na svůj YouTube kanál.