Přejít k hlavnímu obsahu

Milionový turnaj startuje. Co všechno potřebujete vědět?

17. 9. 2022 | 14:00 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS:GO Praha je třetí velký turnaj letošní sezóny. Skupinovou fází prošly čtyři nejlepší týmy, které si to 17. a 18. září rozdají o titul a 1 milion korun. Na sobotní den připadnou semifinálové duely, v neděli se bude hrát o absolutní prvenství.
Trofej pro vítěze Tipsport CS:GO Praha
Trofej pro vítěze Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Pražský turnaj v rámci Tipsport Road to MČR nabídne to nejlepší CS:GO – a nejen to lokální. Semifinálové obsazení je vůbec nejvíce kvalitní, jaké jsme kdy na české soutěži mohli vidět. Bad News Eagles, SINNERS, ENTERPRISE i Dynamo Eclot se aktuálně nacházejí v TOP 60 HLTV žebříčku. Turnaj tak nabídne několik příběhových rovin. Odplata za Major kvalifikaci, souboj o domácí trůn a poměření sil se světovým týmem.

Skupinovou fázi nejlépe zvládli SINNERS a ENTERPRISE. Na hříšníky ale čeká velká semifinálová výzva, protože výhra EP nad Bad News Eagles byla pro mnohé velkým překvapením a do jisté míry se dočkáme předčasného finále. Předehrou tohoto šlágru ale bude vysloužený souboj EP proti Dynamu Eclot, obhájcům prvenství z Tipsport CS:GO Online. Všichni ostatní budou pouze v roli diváků napjatě očekávat finále v Brně.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 500 000 Kč
  • 2. místo: 225 000 Kč
  • 3. místo: 115 000 Kč
  • 4. místo: 60 000 Kč

Vyvrcholení turnaje přinese dva dny zábavy, které samozřejmě nebudou pouze o týmech, ale i o vás. Tipsport CS:GO Praha bude zatím nejvíce prestižním kláním, které zavítá do naší letos otevřené Vodafone PLAYzone Areny. Takhle napěchované esportové centrum ještě nebylo, vstup je zdarma, takže věříme, že účastníkům přijedete do Prahy vytvořit parádní atmosféru. Těšit se můžete i na doprovodné soutěže.

Živým přenosem vás budou provázet hvězdy domácích streamů. Za mikrofonem či analytickým pultem se vystřídají jména jako Mishek, Storm, Bananides, Koty, Miley nebo Sphexxai. Jejich hlasy si samozřejmě užijete i v pohodlí domova, stejně tak máme nálož soutěží připravenou i pro vás, kdo do arény nedorazíte.

Harmonogram víkendu:

Celý turnaj budou provázet sázkové příležitosti od společnosti Tipsport. Na výběr je toho opravdu spousta. Vybrat si můžete vítěze jednotlivých zápasů, konkrétní mapy, nebo třeba i přesný výsledek. Stejně tak nabídka oplývá možností vybrat si už před semifinále svého šampiona. Kdo bude právě tím vaším?

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Kdo vyhraje podle Tipsportu?
 Kosovo Bad News Eagles2.10
 Česká republika SINNERS3.00
 Slovensko ENTERPRISE3.75
 Česká republika Dynamo Eclot7.50
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.