Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete své staré skiny? Přenést je do Overwatch 2 je jednodušší, než si myslíte

8. 10. 2022 | 14:46 Overwatch Gaming
Pokud jste pracně sbírali skiny a další kosmetické úpravy v původním titulu Overwatch, potěší vás, že je můžete získat zpět při instalaci druhého dílu, pokud si ale ovšem sloučíte svůj účet. Představujeme jednoduchý návod, jak přenést své skiny do Overwatch 2.
Overwatch 2
Overwatch 2
Zdroj: Blizzard Entertainment

Vydání Overwatch 2 přivedlo mnoho hráčů zpět do oblíbené chaotické střílečky z pohledu první osoby. Start sice doprovázelo několik nešvarů, ale jinak je vše v pořádku. Naštěstí ti, kteří si užívali původní titul, nemusí začínat úplně od nuly. Ve skutečnosti nejenže získají několik nových hrdinů, ale také si mohou ponechat skiny, které získali v původní hře .Chcete-li přesně to provést, budete muset podstoupit několik kroků v závislosti na platformě, na které Overwatch 2 hrajete.

Jak získat skiny do Overwatch 2 na konzoli

Pokud chcete přenést své staré skiny do nové verze hry, budete muset sloučit svůj účet konzole s účtem Battle.net. I když to není nejjednodušší úkol, umožní vám získat své skiny zpět. Níže jsme podrobně popsali kroky, které musíte provést:

  1. Nahrajte Overwatch 2
  2. Pomocí telefonu naskenujte QR kód, který se objeví
  3. Následujte odkaz na web Battle.net
  4. Zadejte kód, který se zobrazí na vaší konzoli
  5. Přihlaste se ke svému účtu Battle.net nebo si ho vytvořte, pokud jej ještě nemáte
  6. Přihlaste se do Overwatch 2 na vaší konzoli
  7. Stiskněte Potvrdit
  8. Tím se vaše hra sloučí s vaším Battle.net účtem a získáte přístup ke všem vašim dříve dosaženým skinům

Jak získat skiny do Overwatch 2 na PC

Dostat své původní skiny do Overwatch 2 je pro PC hráče podstatně jednodušší. Ve skutečnosti pravděpodobně nebudete muset nic dělat, protože skiny, které byste si chtěli z původní hry přenést, už na vás čekají. To je způsobeno především tím, že si musíte vytvořit nebo přihlásit svůj Battle.net účet, abyste mohli Overwatch 2 hrát . Po přihlášení hra rozpozná váš předchozí pokrok a udělí vám všechny vaše těžce vydělané odměny.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.