Přejít k hlavnímu obsahu

YouTuber Dream reaguje na negativní komentáře po odhalení tváře. Je ošklivý, zní od haterů

12. 10. 2022 | 17:43 Zajímavost
Dream, jeden z nejpopulárnějších tvůrců obsahu hry Minecraft, nedávno odhalil svou tvář po třech letech anonymity svým 30 milionům fanoušků. Nyní promluvil o nepříjemných komentářích týkajících se jeho vzhledu a řekl, že bohužel očekával negativitu. A ta přišla ve velkém.
Dream odhaluje svou tvář
Dream odhaluje svou tvář
Zdroj: YouTube/Dream

Samotné odhalení tváře bylo významné nejen pro Dreama, ale i pro jeho fanoušky. Zatímco jeho video získalo téměř 22 milionů zhlédnutí a 2,5 milionu lajků za méně než jeden den, mělo i temnější stránku, kdy si lidé začali z jeho vzhledu dělat legraci. „Dostal jsem SMS od tolika mých přátel, kteří se ptali, jestli jsem v pořádku,“ vysvětlil Dream v rozhovoru pro Bloomberg . „Řekl jsem si, no, ano, když vás sleduje 30 milionů očí, milion, dva miliony lidí si budou dělat srandu, nebo budou zlí. Nejsou to skvělí lidé. Když vezmete tak velký počet lidí, spousta takových se tam najde,“ přiznal.

Jak říká, počet pozitivních reakcí nicméně převažuje nad negativními komentáři a Dream se minulý týden na TwitchConu dokonce rozbrečel, přemožen vřelým přijetím, kterého se mu na sjezdu dostalo od fanoušků. „Nikdy předtím jsem necítil tento pocit - štěstí, ale s ohromujícím pocitem wow, to je skutečné, tohle je můj život,“ řekl. Jeden z fanoušků dokonce vytvořil obrovskou kartonovou podobiznu jeho obličeje jen během pár hodin od odhalení jeho obličeje.

Hashtag #HesUgly, který útočil právě na vzhled tvůrce obsahu, byl dokonce v jednu chvíli v trendech. Komunita ale přece jen odsoudila ty, kteří se Dreamovi posmívali a naopak YouTubera podpořila. 

Zdroj: Bloomberg
Štítky: Youtube, twitter, DreaM
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.