Přejít k hlavnímu obsahu

Modern Warfare 2 přinese jednu z nejočekávanějších změn

18. 10. 2022 | 12:00 Lifestyle
Vývojáři hry Call of Duty: Modern Warfare 2 potvrdili, že bude do hry přidána dlouho očekávaná funkce třetí osoby. Hráči tak budou moci přepínat mezi třetí a první osobou dle libosti pro maximalizaci zážitku ze hry.
Možnost třetí osoby v Modern Warfare 2
Možnost třetí osoby v Modern Warfare 2
Zdroj: YouTube

Zanedlouho vychází hra Call of Duty: Modern Warfare II  a už nyní je potvrzeno, že díky zpětné vazbě od fanoušků, kteří hráli beta verzi hry již v září, bude do hry vnesena jedna významná změna.

Významnou změnou je samozřejmě funkce třetí osoby (viz video níže), kterou lze mnohem více modifikovat, než kdy předtím. Hráči si budou moci upravit hru dle svých představ či si zvolit, zdali budou chtít hrát ve first-person, nebo third-person módu a zážitek ze hry tak bude pro hráče maximální.

Ačkoliv jsme si o nadcházejícím díle Call of Duty řekli už  dost podrobností pár dní zpět, momentálně je už jasné, že spekulace ohledně přepínání na třetí osobu jsou pravdivé. Potvrdil to sám CharlieIntel na svém Twitter účtu.

Nejnovější zprávy o přidání možnosti hraní v módu třetí osoby komunita přijala dobře a s otevřenou náručí, ačkoliv je stále v beta fázi. Oficiálně to ve hře uvidíme až při finálním vydání 28. října 2022.