Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone se od mých časů hodně posunul, hodnotí MČR komentátor Synthetic

22. 10. 2022 | 20:00 Hearthstone Rozhovor
Robert „Synthetic“ Vávra, přes týden kuchař, o víkendech komentátor. Obě práce vykonává na stejném místě, ve Vodafone PLAYzone Areně. Jak by současnou Hearthstone porovnal s tou před lety a jakou příchuť Pringles si vychutnává nejvíc? To a mnohé další se dozvíte v našem rozhovoru.
Robert "Synthetic" Vávra během komentování
Robert "Synthetic" Vávra během komentování
Zdroj: PLAYzone

Jako kuchař máš k chutím určitě jiný vztah, než kdekdo. Jaká příchuť Pringles u tebe vyhrává?

Samozřejmě Paprika, to nemůže být nic jinýho.

Jak se ti líbí v prostředí Vodafone PLAYzone Areny? Jsi tu už jako doma?

Arena samozřejmě super. Já tady jednak vařím, jednak můžu komentovat, takže za mě úplně top. Dvě práce v jednom. Nemůžu si stěžovat.

Ještě před lety jsi na MČR sám hrával. Jak bys porovnal dnešní scénu s tou minulou?

Já si myslím, že se Hearthstone od časů, kdy jsem hrával já, hodně posunul. Byli jsme mladší, bylo tam mnohem víc té mladické agresivity a teď mi to přijde daleko víc v chillu. Všichni se dobře znají, takže jak na tom Midseasonu, tak teď na tom finále byla úžasná atmosféra a už tam není tak velká ta rivalita. Ano, pro to první místo si chce jít každý, ale už tam nejsou takový ty zákeřný a občas až negativní emoce. Za mě obrovský plus.

Synthetic se svým komentátorským kolegou Rybkou
Synthetic se svým komentátorským kolegou Rybkou
: PLAYzone

Jak dopadly tvé předturnajové predikce? Trefil ses?

Sázel jsem na starý matadory Mattyho, M1lana, Joža a Jarlu, takže se mi to s M1lanem povedlo. Celkově jsem spokojenej a rád, že si to M1lan urval. Po těch druhých místech si to myslím už zasloužil a ve finále předvedl neskutečný výkon. Za toho Druida si to nalízal krásně, takže já nemůžu být víc než spokojenej.

Tvé TOP momenty Vodafone MČR?

Top momenty mám dva. Jeden, když mi Jarla ukázal screen od Parduba, který ho zabil ve 4. kole s Coin Rogue a dával zbraní 28 damage, to bylo něco neskutečnýho. Druhý moment byl pak Eichii, který zahrál 2x Sorceressku na 1. kole do Cold Case a to byl takový moment asi největších higrollů z celého turnaje. 

Partneři letošního Vodafone MČR
Partneři letošního Vodafone MČR
: PLAYzone
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.