Přejít k hlavnímu obsahu

Neuvěřitelné štěstí! Streamer otevřel nejdražší samolepku na světě v živém vysílání

1. 11. 2022 | 14:10 Counter-Strike 2 Zajímavost
Mladý streamer, který si říká Prodigy, už ví, jaké to je stát se ze dne na den milionářem. K tomu však byla zapotřebí pořádná dávka štěstí. Prodigy se totiž rozhodl otevřít kapsuli z Majoru v Katovicích z roku 2014, a ta v sobě ukrývala poklad v podobě holografické Titan samolepky.
Titan (Holo) | Katowice 2014
Titan (Holo) | Katowice 2014
Zdroj: Valve

V CS:GO komunitě je obecně známo, že samolepky z osm let starého Majoru v Katovicích patří k těm nejdražším a nejvzácnějším. Není se proto čemu divit, že se tu a tam najde někdo, kdo je ochoten podstoupit vysoké riziko a kapsule s těmito hodnotnými samolepkami otevře. V žádném případě se ale nejedná o levnou záležitost a nemůže si ji dovolit každý. Těchto kontejnerů neboli kapsulí je totiž na světě už jenom pár desítek, a i díky tomu jejich cena čítá neuvěřitelných 300 000 korun za jeden kus.

Tak jako u všech ostatních beden, je pravděpodobnost toho, že vám padne předmět, ze kterého budete profitovat, téměř mizivá. V tom nejlepší scénáři se z vás může ovšem stát milionář. Cena nejdražší možné samolepky se v této kapsule totiž pohybuje nad 1 500 000 korun. Jmenovitě se pak jedná o nálepku již zaniklé organizace Titan v holografické podobě, jež se například nedávno prodala za rekordní sumu.

A právě tuto tuto hodnotnou nálepku našel před pár dny ve své kapsuli streamer s přezdívkou Prodigy. Celý proces i s jeho následnou reakcí byl přitom zachycen živě a rázem obletěl téměř celý svět CS:GO.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.