Přejít k hlavnímu obsahu

To tady ještě nebylo! Nejdražší samolepka se údajně prodala za necelé 2 miliony

18. 10. 2022 | 16:21 Counter-Strike 2 Zajímavost
To, že se skiny v Counter-Striku prodávají za miliónové sumy, není žádnou novinkou. Daleko od této částky ovšem nejsou ani samolepky. Jedna taková byla údajně prodána i před pár dny. Podle dostupných informací by se mělo jednat o osm let starou samolepky celku Titan, která se prodala za neuvěřitelných 1,7 milionu korun.
Samolepka | Titan (holografická) | Katovice 2014
Samolepka | Titan (holografická) | Katovice 2014
Zdroj: Valve

Za deset let, co tu s námi CS:GO je, jsme mohli být svědky mnoha neuvěřitelných obchodů. Některé z nich pak dosahují takových částek, o kterých se většině z nás ani nesní. Jako příklad úspěšného obchodu lze uvést tuto pár měsíců starou koupi nože. Někdy to ale nevyjde a člověk nevědomky udělá milionovou chybu, podobně jako v tomto případě. Jeden z těch povedených obchodů proběhl i před pár dny.

V hlavní roli tentokrát nehledejte skin na klasickou zbraň jako je AWP, AK-47 či nůž. Aktérem tohoto obchodu se totiž dle spekulací stala osm let stará samolepka z Majoru v Katowicích. Konkrétně by se mělo jednat o samolepku celku Titan v holografickém provedení z turnaje EMS One Katowice 2014. Stejnou nálepku se před pár dny snažil získat z bedny i známý Youtuber a obchodník ohnePixel. Důvod je jednoduchý. Těchto samolepek existuje na světě už pouze pár desítek. Není se tak čemu divit, že cena nálepky dnes již zaniklé organizace vystoupala až na hodnotu 1,7 milionu korun.

Po zeměkouli nechodí mnoho lidí, kteří by byli ochotni tuto sumu za virtuální nálepku ve hře zaplatit, avšak přesto se jeden údajně našel. Dle dostupných informací proběhl obchod prostřednictvím sociální sítě Twitter, kde se obě strany vzájemně dohodly. Pokud by se tyto spekulace potvrdily, jednalo by se o nejdražší prodanou samolepku v historii CS:GO. 

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.